Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Το τετ α τετ Μητσοτάκη - Θάτσερ και οι… περίεργες συμπτώσεις

Μια... σχεδόν συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης μιλώντας για τη σχέση του με τη Μάργκαρετ Θάτσερ.

Συγκεκριμένα ο κ. Μητσοτάκης, μιλώντας στο MEGA μας μετέφερε 23 χρόνια πίσω και συγκεκριμένα στις 21 Νοεμβρίου του 1990 στις Βρυξέλλες.

Ο πρώην πρωθυπουργός αποκάλυψε τι του ανέφερε η Θάτσερ μία μόλις ημέρα πριν υποβάλει την παραίτησή της, εξαιτίας μίας «ανταρσίας» στο κόμμα της αλλά και από τις αναταραχές που προκλήθηκαν στην Βρετανία μετά από την επιβολή ενός «κεφαλικού» φόρου σε κάθε κάτοικο της χώρας (το περίφημο Poll Tax).

«Την παραμονή ήμασταν μαζί στις Βρυξέλλες, μαζί και με άλλους ευρωπαίους ηγέτες. Μας διαβεβαίωσε ότι κάτι συμβαίνει αλλά ότι είναι τα πράγματα πολύ καλά. Μην ανησυχείτε , μας είπε, θα τα καταφέρω, έφυγε αλλά δυστυχώς έπεσε η Θάτσερ. Ήταν η τελευταία επαφή που είχα μαζί της, δεν είχα μετά άλλη» θυμάται ο κ. Μητσοτάκης.

Μήπως τελικά η… επική «γκαντεμιά» για την οποία κατηγορούν τον πρώην πρωθυπουργό να στάθηκε η «χαριστική» βολή για την «Σιδηρά Κυρία»;

ΠΑΝ.ΒΕΛ

Πηγή: NewPost

Δεν υπάρχουν σχόλια: