Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Γροθιές και καρεκλιές στο ΠΑΣΟΚ


ΓΙΑ ΤΙΣ «ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ» ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ


 Σοβαρό επεισόδιο με γροθιές και... καρεκλιές μεταξύ στελεχών του ΠΑΣΟΚ σημειώθηκε σήμερα στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, με αφορμή τις καταγγελίες που υπάρχουν για τη διεξαγωγή του Συνεδρίου.

Ειδικότερα, κορυφαία μέλη της ΚΟΕΣ, μεταξύ των οποίων, οι Πάρις Κουκουλόπουλος, Κώστας Πανταζής και Γρηγόρης Φελώνης επιτέθηκαν στους γραμματείς δύο Νομαρχιακών Επιτροπών, κυρίους Αξαρλή και Σωτηρόπουλο όταν εκείνοι υποστήριξαν ότι δρομολογούνται αδιαφανείς διαδικασίες ενόψει του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, αλλά και ότι λήγουν την Πέμπτη οι προθεσμίες για να κατατεθούν οι υποψηφιότητες των συνέδρων χωρίς όμως να έχει "βγει" το μέτρο για την εκλογή τους.

Τότε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο κ. Φελώνης άρχισε να επιτίθεται φραστικά στα 75 στελέχη που είχαν υπογράψει πριν μερικές ημέρες κείμενο - παρέμβαση, στο οποίο έκαναν λόγο για «αδιαφανείς μεθοδεύσεις», να πετάξει τα δύο κείμενα που εξέδωσαν προχθές η Αριστερή Πρωτοβουλία του κ. Παναγιωτακόπουλου και η ομάδα των δέκα του κ. Καρχιμάκη, λέγοντας πως αυτά είναι πολιτικές αλητείες.

Κάπου εκεί η κατάσταση ξέφυγε και ο κ. Αξαρλής γρονθοκόπησε τον κ. Φελώνη. Ο χαμός που ακολούθησε είναι... αντιληπτός, η συνέχεια δόθηκε με καρεκλιές και έπειτα από αρκετή ώρα τα πνεύματα ηρέμησε αφού μπήκαν στη μέση αρκετοί «σύντροφοι» για να τους χωρίσουν.

Πηγή: NewPost

Δεν υπάρχουν σχόλια: