Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Αυτοκτόνησε ο αδερφός του υφυπουργού Άμυνας, Παναγιώτη Καράμπελα

 Σοκ έχει προκαλέσει από το πρωί η είδηση του θανάτου του αδερφού του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, Παναγιώτη Καράμπελα ενώ σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία πρόκειται περί αυτοκτονίας.

Όπως αναφέρει το messinea.gr, ο 61χρονος αδερφός του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, αντιστράτηγου εν αποστρατεία Παναγιώτη Καράμπελα, φέρεται να αυτοπυροβολήθηκε με κυνηγετική καραμπίνα στον κήπο του εξοχικού του σπιτιού, στην περιοχή Καμάρες Λακωνίας, δίπλα από το παραθαλάσσιο Σκουτάρι, λίγα χιλιόμετρα μακριά από το Γύθειο.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες από τα τοπικά μέσα, το θύμα έφτασε στον συνοικισμό το πρωί της Κυριακής με φίλο του ταξιτζή με τον οποίο έδωσε ραντεβού για να τον παραλάβει το μεσημέρι της ίδιας μέρας. Όταν ο ταξιτζής πήγε πάλι στο χωριό τον βρήκε μέσα σε λίμνη αίματος και δίπλα του εντοπίστηκε μια καραμπίνα.

Κατά πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο θάνατος πρέπει να επήλθε μεταξύ 9 το πρωί με δύο το μεσημέρι. Ο αδερφός του υφυπουργού ήταν γεννημένος το 1951, ήταν συνταξιούχος του ΙΚΑ και του ΝΑΤ, ήταν παντρεμένος και είχε δύο παιδιά.

Προνάκριση διενεργείται από την Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας (αστυνομικό τμήμα Γυθείου).

Πηγή: NewPost

Δεν υπάρχουν σχόλια: