Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Συνάντηση Δημάρχου Πολυγύρου με Εκπαιδευτικούς έξι χωρών

κλικ για μεγέθυνση

Συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Πολυγύρου κ. Αστέριου Ζωγράφου και των εκπαιδευτικών από σχολεία της Κύπρου, της Ιταλίας, της Ισπανίας, της Ρουμανίας, της Πολωνίας και της Εσθονίας, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο Πολυγύρου.

Οι εκπαιδευτικοί φιλοξενούνται από το Δημοτικό Σχολείο Ορμύλιας στο πλαίσιο συμμετοχής του στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Σχολικών Συμπράξεων – Comenius 2012-2014, από τις 6 έως τις 12 Οκτωβρίου, με τίτλο: «Έχοντας την κουλτούρα ως χαρταετό ταξιδεύουμε τους ευρωπαϊκούς ουρανούς».


Κατά τη διάρκεια της φιλοξενίας έχουν προγραμματιστεί εκπαιδευτικές δράσεις και επισκέψεις, οι οποίες έχουν ως στόχο την ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών πάνω σε θέματα εκπαιδευτικά, πολιτισμού και πολιτιστικής παράδοσης.

Ο Δήμαρχος Πολυγύρου αφού καλωσόρισε τους εκπαιδευτικούς, ευχήθηκε η γνώση και η εμπειρία, που θα αποκτηθεί κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην Ελλάδα, να αποτελέσει πολύτιμο σύμμαχο στο εκπαιδευτικό τους έργο. Επίσης συνεχάρη τη διευθύντρια κα Παπανικολάου και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου για τις προσπάθειες, που καταβάλουν έτσι ώστε η ευρύτερη γνώση, που αποχτούν να μεταδοθεί στη μαθητιώσα νεολαία της περιοχής μας με τον καλύτερο τρόπο.

Από το Γραφείο Τύπου
του Δήμου Πολυγύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: