Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Παυλόπουλος: Τιμή μου η φράση "έμεινα Παυλόπουλος"


Μπλα μπλα μπλα μπλα ... :)

"Η στάση μου ήταν μια συνειδητή στάση αποδοκιμασίας, τον άφησα για να φανεί ποιος είναι", ανέφερε ο Προκόπης Παυλόπουλος, σχετικά με την αντίδραση του κατά τη διάρκεια της επίθεσης Κασιδιάρη σε Λιάνα Κανέλλη και Ρένα Δούρου.

 "Χάρηκα με τη φράση "έμεινα Παυλόπουλος" που βγήκε μετά τη στάση μου στο περιστατικό με τον Κασιδιάρη αλλά αυτή η στάση ήταν στάση αποδοκιμασίας, ήθελα να τον αφήσω να φανεί ποιος είναι" δήλωσε χαρακτηριστικά για το περιστατικό στην πρωινή εκπομπή του Αντέννα μιλώντας σήμερα στον Real Fm.

Ο πρώην υπουργός είπε ότι αντιμετώπισε μεν με χιούμορ τα διάφορα ανέκδοτα που κατέκλυσαν το διαδίκτυο και είχαν να κάνουν με την παθητική του στάση, αλλά, όπως, επισήμανε αυτή η στάση ήταν καθαρά και μόνο, στάση αποδοκιμασίας και όχι αμηχανίας.


"Δεν ήταν αμηχανία, ήταν συνειδητή στάση ενός ανθρώπου που αποδοκίμασε αυτό που έβλεπε. Ήμουν απέναντι, πέστε ότι σηκωνόμουν. Να πω τι;...Κι αν έλεγα "τι κάνεις ρε" θα είχε μεγαλύτερη σημασία ή η στάση ενός ανθρώπου ο οποίος βλέπει και αποδοκιμάζει με τον τρόπο του;", είπε ο κ. Παυλόπουλος και συμπλήρωσε ότι εκούσια άφησε τον Κασιδιάρη να δείξει το ποιος πραγματικά είναι.

"Αυτό που είδατε και το είδατε με τη στάση μου, το ξέρετε πια. Κανένας Έλληνας δεν είναι αθώος για το τι είναι η Χρυσή Αυγή σήμερα.

Κανείς δεν αθώος να πει ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι τα καλόπαιδα που έρχονται να προστατεύσουν τον παππού και τη γιαγιά που πάει να πάρει τη σύνταξη.

Ποια είναι η προτιμότερη στάση από μία κίνηση αποδοκιμασίας. Ότι κι αν κάνω τον τελευταίο καιρό κάποιοι θα βρουν να πουν κάτι άλλο", κατέληξε ο πρώην υπουργός.

Πηγή: The Insider

Δεν υπάρχουν σχόλια: