Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Με το ζόρι "πατέρας για δεύτερη φορά" ο Αλέξης Τσίπρας

Με το... ζόρι πατέρας δεύτερου παιδιού ο Αλέξης Τσίπρας . Δεν επαληθεύτηκαν τελικά οι πληροφορίες  (ο Θεός να τις κάνει) που δημοσίευσαν πολλοί ιστότοποι και μπλογκς που ήθελαν τη σύντροφο του Αλέξη Τσίπρα να έχει φέρει στη ζωή το δεύτερο παιδί τους. Εντύπωση δε προκαλεί ότι την "είδηση" δεν μετέδωσαν μόνο οι "συνήθεις ύποπτοι" παραγωγοί τέτοιου τύπου trash, αλλά και αριστερά sites! Είναι εμφανές ότι η αναγνωρισιμότητα του Αλέξη Τσίπρα και ο ηγετικός του ρόλος στη πολιτική κατάσταση μετά τις εκλογές του Μαίου και του Ιουνίου, αναγνωρίζεται από το φτωχό εγχώριο σταρ σύστεμ ως ευκαιρία να πλασαρισθεί ένα νέο πολιτικό life style...

Αλλά για να είμαστε δίκαιοι ακόμα και διεθνή μέσα ενημέρωσης με κύρος όπως η Γκάρντιαν την...πάτησε για τα καλά. Στις 18:36 στις 17 Ιουνίου ημέρα των εκλογών η αγγλική εφημερίδα αναφέρει στην ιστοσελίδα της ότι σύμφωνα με ρεπόρτερ των Sky News, υπάρχει μια φήμη στο στρατόπεδο του ΣΥΡΙΖΑ ότι η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα, πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Περιστέρα Μπαζιάνα, μόλις γέννησε το δεύτερο παιδί του ζευγαριού!


Η αλήθεια είναι πως η ετοιμόγεννη σύντροφος του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα επισκέφθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας το μαιευτήριο ΙΑΣΩ και υποβλήθηκε στις τελευταίες εξετάσεις.

Πηγή: The Insider

Δεν υπάρχουν σχόλια: