Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Δελτίο Τύπου ΝΕ.Ο.Σ. Θεσσαλονίκης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΕ.Ο.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

Δεδομένων των όσων έχουν γραφτεί σε διάφορα blog και site,αναφορικά με τα γεγονότα στα κεντρικά γραφεία του ΛΑ.Ο.Σ. στη Θεσσαλονίκη,το βράδυ των επαναληπτικών εκλογών της 17ης Ιουνίου,νιώθουμε την υποχρέωση απέναντι στις Ιδέες μας,τον αγώνα μας και τους συναγωνιστές που στάθηκαν τίμια και αντρίκια δίπλα μας,να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα.

Η κατάληψη των γραφείων και το ξέσπασμα οργής των νεολαίων ηταν απόρροια συγκεκριμένων καταστάσεων.Η παλαιοκομματική και δημοσιουπαλληλική νοοτροπία που εγκαθίδρυσαν οι επικεφαλής της Διευθύνσεως Β.Ελλάδος και της Νομαρχιακής Επιτροπής Θεσ/νικης οδήγησαν το κόμμα σε αυτά τα επαίσχυντα ποσοστά σε όλη τη Β.Ελλάδα.

Είναι οι κύριοι υπεύθυνοι της κατρακύλας και της αποσύνθεσης που παρουσιάζει το κόμμα μας τη δεδομένη χρονική στιγμή.Η προκλητικότητα τους έφτασε σε τέτοιο σημείο,ώστε να υβρίζουν τη νεολαία και όσους καθαρούς συναγωνιστές δεν κατάφεραν να διώξουν.

Η υπομονή μας έφτασε στα όρια της.Τέλος η ανοχή.Οι εκλογές τελείωσαν.Η ΝΕ.Ο.Σ. Θεσ/νικης έχει μόνο μία επιλογή.Να ''καθαρίσει'' το κόμμα από τη σαβούρα και μαζί με τον Πρόεδρο μας,Γ.Καρατζαφέρη,να οδηγήσει το κόμμα ξανά στη θέση που του αξίζει,τόσο εντός Κοινοβουλίου,όσο και εντός των συνειδήσεων των Ελλήνων.

Δ.Σ. ΝΕ.Ο.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: