Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Δελτίο Τύπου Κώστα Ματζούφα - Πολιτευτή Δημοκρατικής Συμμαχίας

Μετά το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών η Ελλάδα μπήκε σε ακόμα μεγαλύτερες περιπέτειες. Οι εκλογές αυτές, έγιναν μέσα σε κλίμα οργής και ανασφάλειας, μέσα σε ένα αρνητικό περιβάλλον που δημιούργησαν τα παλαιά κόμματα.

Η Δημοκρατική Συμμαχία και στη Χαλκιδική επέλεξε ένα δύσκολο δρόμο, αλλά ταυτόχρονα θαρραλέο, χωρίς λαϊκισμούς και σκοπιμότητες. Ο στόχος της ΔΗΣΥ δεν επετεύχθη, αλλά χάθηκε μόνο μία μάχη, όχι ο πόλεμος. Άλλωστε, δημιουργηθήκαμε για να αποτελέσουμε μια χρήσιμη και λογική φωνή κι αυτό θα συνεχίσουμε να είμαστε.

Σ’ αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους Συμμάχους και ψηφοφόρους της Χαλκιδικής που είχαν την ικανότητα να αντιληφθούν την κρισιμότητα της παρούσης κατάστασης, να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να αντέξουν στις πιέσεις των κάθε λογής λαϊκιστών και να ψηφίσουν τελικά τη ΔΗΣΥ.


Επίσης σε προσωπικό επίπεδο θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους Χαλκιδικιώτες που με εξέλεξαν πρώτο σε σταυρούς του ψηφοδελτίου της Δημοκρατικής Συμμαχίας και μου έδωσαν τη δύναμη να συνεχίσω τον αγώνα, για το κάλο και μόνο του Νομού μας.

Συνεχίζουμε την κοινή προσπάθεια με την Πρόεδρό μας Ντόρα Μπακογιάννη έτσι ώστε στις επόμενες εκλογές η ΔΗΣΥ να είναι στη Βουλή και να αποτελέσει μεταρρυθμιστικό παράγοντα των εξελίξεων και της ανάπτυξης του τόπου μας.

Θα ήθελα επίσης, σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις, να αναφέρω ότι η απερίγραπτη ανευθυνότητα και έλλειψη γνώσης της οικονομίας από τους «ΤσιπροΚαμμένους» και η άγνοιά τους καθιστούν επικίνδυνη την παρουσία τους στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Σήμερα επιβάλλεται, περισσότερο από ποτέ, η συσπείρωση γύρω από τη ΔΗΣΥ των φιλελεύθερων δυνάμεων του Ν. Χαλκιδικής ενόψει ενδεχόμενων εκλογών. Θα έλεγα επίσης ότι ίσως η σημερινή πολιτική κατάσταση, η οποία χαρακτηρίζει τη χώρα μας, βαδίζει σε τεντωμένο σκοινί και αποτελεί ευκαιρία επανένωσης της κεντροδεξιάς παράταξης, με την προϋπόθεση ότι ο σημερινός αρχηγός της, Αντώνης Σαμαράς, θα πρέπει να την διευκολύνει με την άμεση παραίτησή του, πριν υπάρξουν δυσάρεστες εξελίξεις για την Ελλάδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: