Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Σφοδρή κόντρα Ξυνίδη - Ροντούλη: Η γομαρόμυγα και οι τραμπούκοι!


Σε σοβαρό επεισόδιο μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Ανάπτυξης Σ. Ξυνίδη και του βουλευτή του ΛΑΟΣ Αστ. Ροντούλη εξελίχθηκε η αναφορά από τον δεύτερο από το βήμα της Βουλής, στο ζήτημα των εγγυήσεων που φέρεται να ζητά η Φινλανδία, κατά τη συζήτηση της δανειακής σύμβασης.

«Ήρθε η ώρα να παραιτηθείτε αν έχετε τσίπα... χθες ρώτησα αν έχει συναφθεί κάποια σύμβαση μεταξύ Φινλανδίας και Ελλάδας προκειμένου να μας χορηγήσει δάνειο.... ο Σαχινίδης είπε ότι δεν υπάρχει, ο Φιλανδός πρωθυπουργός είπε ότι υπάρχει… αλλά εμείς όπως είπε δεν μπορούμε να τη δημοσιοποιήσουμε κατ' απαίτηση της ελληνικής κυβέρνησης» υποστήριξε ο κ. Ροντούλης, ο οποίος επικαλέστηκε και δημοσιεύματα του φιλανδικού κρατικού πρακτορείου.

Τα όσα υποστήριξε προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του κ. Ξυνίδη, τον οποίο ρώτησε ο κ. Ροντούλης : «τι έπαθες εσύ σε τσίμπησε καμία γομαρόμυγα;»(!), θυμίζοντας την παλαιότερη αναφορά του σε «γομάρια», εναντίον των υπουργών του ΠΑΣΟΚ.


«Είστε τραμπούκοι», «εσείς είστε τραμπούκοι» ήταν ο «ευγενής» διάλογος που ακολούθησε, ενώ αλληλοκατηγορήθηκαν οι δυο τους και σαν «ψεύτες»…

Star.gr

Πηγή: madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: