Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Επιστολή Ψωμιάδη στον Σαμαρά


Να ενώσει την κεντροδεξιά παράταξη ζητάει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης απο τον Αντώνη Σαμαρα , με επιστολή του. Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή:

«Αγαπητέ Πρόεδρε,

Ενόψει της επερχόμενης εκλογικής αναμέτρησης, απευθύνομαι για μία ακόμη φορά σε εσάς, τον Πρωθυπουργό της επόμενης ημέρας, με το θάρρος ενός ανθρώπου που εδώ και τρεις δεκαετίες εκφράζει τις αγωνίες της κομματικής βάσης και όχι μόνο, με το θάρρος του ανθυποψηφίου σας στις προεδρικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος σας στήριξε με συνέπεια από την πρώτη ημέρα της εκλογής σας.

Έρχεται η ώρα που θα κληθείτε να εκφράσετε την πατριωτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Ενός λαού λαβωμένου, που απαιτεί από εσάς καθαρές κουβέντες.

Που ζητά να αναλάβετε τολμηρές πρωτοβουλίες.


Που προσδοκά να δώσετε ελπίδα και όραμα σε μια Πατρίδα που ασφυκτιά, εγκλωβισμένη στη δίνη της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης.

Που απαιτεί να μην αφαιρέσετε από τους νέους μας το δικαίωμα στο όνειρο.

Σε μια Πατρίδα που σύρθηκε με συνεχή εκβιαστικά διλήμματα στην οικονομική υποτέλεια και την πλήρη παραλυσία.

Η φτώχεια, η πείνα, η ανεργία, οι αυτοκτονίες, η πλήρης κατάρρευση του κοινωνικού κράτους δεν μπορούν να κρυφτούν πίσω από τα χαμόγελα και την ευφορία για την επιτυχή ολοκλήρωση του PSI, δεν αγγίζουν και δεν πείθουν σε καμία περίπτωση τη μεγάλη πλειοψηφία των συμπατριωτών μας.

Η απαισιοδοξία και η κατάθλιψη κυριαρχούν πλέον στην ελληνική κοινωνία ως επακόλουθο της αγχόνης που έχει στήσει το ΠΑΣΟΚ πάνω στο λαό μας.

Με βάση τα σημερινά πολιτικά δεδομένα, τους στόχους και τις επιδιώξεις ντόπιων και ξένων κέντρων είναι πολύ πιθανό η χώρα να μπει σε νέες περιπέτειες μετά τις εκλογές.

Συμφωνούμε λοιπόν ότι η αυτοδυναμία είναι προϋπόθεση για την αλλαγή πολιτικής την επόμενη ημέρα.

Για να επιτευχθεί, όμως, αυτή ένας δρόμος υπάρχει: προσκλητήριο νίκης από εσάς, τον αδιαμφισβήτητο ηγέτη της κεντροδεξιάς, για μια μεγάλη, ενωμένη, λαϊκή, πατριωτική κεντροδεξιά παράταξη.

Ως κυβέρνηση η ΝΔ αύριο, πρέπει να πάρει γενναίες αποφάσεις, να τολμήσει και να συγκρουστεί με τα συμφέροντα υπέρ του λαού, να επαναφέρει τη χώρα στη συνταγματική οδό, να αποκαταστήσει την αδικία σε βάρος μισθωτών και συνταξιούχων δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, να δημιουργήσει άμεσα προοπτικές ανάπτυξης.

Ως κυβέρνηση η ΝΔ αύριο πρέπει να μην δώσει άφεση αμαρτιών και να εξετάσει τις ευθύνες αυτών που κυβέρνησαν τα τελευταία δύο χρόνια, που αλλοίωσαν οικονομικά στατιστικά στοιχεία για να σπρώξουν τη χώρα στο χάος του Μνημονίου.

Σʼ αυτό το κρίσιμο σταυροδρόμι, η Ελλάδα έχει ανάγκη από εθνικούς ηγέτες, όχι κομματικούς αρχηγούς.

Κάντε την υπέρβαση κ. Πρόεδρε. Γιατί πάνω από τα κόμματα είναι μόνο η πατρίδα.

Τολμήστε.

Για την εθνική μας αξιοπρέπεια.

Για την εθνική μας επιβίωση.

Για την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Πηγή: Dexios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: