Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Επιβάτης έκλεψε την τσάντα του εισπράκτορα σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Χαλκιδικής

Μανώλης Βάιας

Μπόλικο θράσος είχε ο επιβάτης ενός λεωφορείο του ΚΤΕΛ Χαλκιδικής, που δεν δίστασε να απλώσει… χέρι στην δερμάτινη τσάντα του εισπράκτορα και να την κρύψει μέσα σε μια μεγαλύτερη δική του! Η κλοπή έγινε αντιληπτή, όταν το λεωφορείο έφτασε στην περιοχή Άγιος Παύλος.

Όμως, ο εισπράκτορας είχε «σταμπάρει» τον 56χρονο επιβάτη που καθόταν κοντά του και ειδοποίησε αστυνομικούς του τμήματος Νέας Καλλικράτειας, που δεν άργησαν να τον εντοπίσουν. Στα πράγματά του βρέθηκαν η τσάντα και το περιεχόμενό της, μία συσκευή κοπής και μια εκτύπωσης εισιτηρίων, έγγραφα και προσωπικά αντικείμενα του εισπράκτορα και 650 ευρώ. Έτσι θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα με την κατηγορία της κλοπής.

Μακριά… χέρια είχαν και δύο αλλοδαπές που «βούτηξαν» μέσα από την τσάντα μιας 56χρονης γυναίκας στην Πάτρα 40 ευρώ και μία κάρτα ανάληψης!
Οι δυο Ρουμάνες ηλικίας 20 και 28 χρόνων τράπηκαν σε φυγή, αλλά το θύμα ειδοποίησε άνδρες της Ασφαλείας που τις εντόπισαν πριν απομακρυνθούν και τις συνέλαβαν. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν πάνω τους και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Η έγκαιρη κινητοποίηση των αστυνομικών οδήγησε και στην σύλληψη ενός 29χρονου, που άρπαξε την τσάντα μιας 46χρονης πεζής στη Μυτιλήνη και το έβαλε στα πόδια. Πάνω του βρέθηκε η τσάντα με τα 30 ευρώ που περιείχε και ο νεαρός δράστης θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια: