Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Κοπή πίτας στο Δημοτικό Συμβούλιο Σιθωνίας

Νικήτη 04 Ιανουαρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κοπή πίτας στο Δημοτικό Συμβούλιο Σιθωνίας

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το Δημοτικό Συμβούλιο Σιθωνίας στην πρώτη του συνεδρίαση για το 2012, το απόγευμα της Τρίτης.

Ο Δήμαρχος Σιθωνίας κ. Ιωάννης Τζίτζιος ευχήθηκε καλή χρονιά και εξέφρασε την πεποίθηση ότι με αισιοδοξία, διεκδικητικότητα, συναίνεση, διάλογο και γόνιμη συνεργασία θα αντιμετωπιστούν όλα τα ζητήματα, με στόχο η Σιθωνία να αποτελέσει μια περιοχή πρότυπο.

Σε δήλωση του ο κ.Τζίτζιος ανέφερε: «Η χρονιά που πέρασε ήταν η πιο δύσκολη για την κοινωνία μας.
Πρέπει όμως τη νέα χρονιά μέσα σε αυτές τις αντίξοες συνθήκες να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν, να εργαστούμε και να συνεργαστούμε όλοι για να προσφέρουμε όσο γίνεται περισσότερα στους συνδημότες μας, που περισσότερο από ποτέ, το έχουν ανάγκη.


Την χρονιά που πέρασε είχαμε πολλές θεσμικές μεταβολές λόγω του Καλλικράτη και ο Δήμος Σιθωνίας ανταπεξήλθε επιτυχώς στις απαιτήσεις των καιρών. Μέσα στη χρονιά ολοκληρώθηκαν έργα σημαντικά στο Δήμο μας, ωστόσο στόχος μας είναι τη νέα χρονιά να εντάξουμε ακόμα περισσότερα έργα στο ΕΣΠΑ και γι’ αυτό  εργαζόμαστε εντατικά. Εύχομαι το 2012 να είναι μια καλή χρονιά για όλους».

Ευχές για καλή χρονιά προς τους Δημοτικούς Συμβούλους και στους δημότες της Σιθωνίας απεύθυναν και οι επικεφαλής των παρατάξεων κύριοι Βαρσάμης Γιοβανούδας, Άγγελος Πράτσας και Δημήτριος Ρεβενικιώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: