Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Β. Κορέα: Σειρά «θαυμάτων» μετά τον θάνατο του Κιμ Τζονγκ Ιλ

Στον Περισσό έγινε κάτι ανάλογο;

Σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA της Β. Κορέας, μετά τον θάνατο του Κιμ Τζονγκ Ιλ παρατηρήθηκε μια σειρά περίεργων φυσικών μεταβολών

Σε μια από τις πιο γνωστές λίμνες που βρίσκεται κοντά στο όρος Pektu-san (όπου φημολογείται ότι γεννήθηκε ο «Αγαπημένος Ηγέτης»), ο πάγος άρχισε να σπάει τόσο δυνατά που «σχεδόν μετακινήθηκαν ο ουρανός κι η γη», αναφέρει το πρακτορείο, ενώ προσθέτει πως την ημέρα θανάτου του κυβερνήτη έκανε την εμφάνισή της πάνω από το συγκεκριμένο βουνό μια μυστηριώδης λάμψη.  

Ακόμη, σε μια πέτρα αποκαλύφθηκε η φωτεινή επιγραφή «Όρος Pektu-san, ιερό όρος της επανάστασης, Κιμ Τζονγκ Ιλ», που όμως χάθηκε με τη δύση του ηλίου.

Την ίδια ημέρα στο Hamhung πάνω στο άγαλμα του Κιμ Ιρ Σεν (πατέρα του Κιμ Τζονγκ Ιλ) εμφανίστηκε ένας γερανός της Μαντζουρίας (πτηνό) που θρηνούσε το χαμό του ηγέτη της Β. Κορέας. Έτσι τουλάχιστον παρουσιάζει τα γεγονότα το επίσημο τηλεγράφημα του πρακτορείου KCNA. 

 Ο Κιμ Τζονγκ Ιλ απολάμβανε τεράστιες εκδηλώσεις λατρείας και του είχαν αποδοθεί αρκετά θαύματα κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησής του.

Το πρακτορείο συμπεραίνει πως ακόμη κι η φύση θρηνεί το θάνατό του.

Πηγή: NewPost
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: