Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Η υπερσυντηρητική Αμερική κατηγορεί το Μάπετ σόου ως... κομμουνιστικό!

Όταν η υπερσυντηρητική Αμερική κάνει την εμφάνιση της ακούγονται τα πιο... τρελά πράγματα. Η νέα ταινία των Μάπετς εμπεριέχει «φιλελεύθερη προπαγάνδα του Χόλιγουντ» κατά των επιχειρηματιών και επιχειρεί να διαβρώσει τα παιδιά προπαγανδίζοντας κατά του καπιταλισμού, εκτιμούν οι σχολιαστές του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου Fox, γνωστού για τις υπερσυντηρητικές και αντιφιλελεύθερες θέσεις του, στρέφοντας τα πυρά τους κατά της δημοφιλούς σειράς.

Ο σχολιαστής του Fox Business Network, Έρινγκ Μπόλινγκ λέει σε σχόλιο του που μεταδόθηκε διαδυκτιακά ότι ο  ήρωας της νέας ταινίας των Μάπετς, ο Τεξ Ρίτσμαν είναι ένας άπληστος πετρελαιάς που θέλει να εξορύξει πετρέλαιο κάτω από το θέατρο των Μάπετς. 

«Το φιλελεύθερο Χόλιγουντ απεικονίζει έναν επιτυχημένο επιχειρηματία σαν κακό άνθρωπο – και αυτό δεν είναι κάτι νέο»  επισημαίνει ο  Μπόλινγκ χρησιμοποιώντας τον όρο «φιλελεύθερο» με τον τρόπο του Fox,δηλαδή  «αριστερό» και σχεδόν «κομμουνιστικό». 

«Έτσι είναι» υπερθεμάτισε άλλος σχολιαστής «αυτό κάνουν για δεκαετίες» για να παρέμβει και τρίτος που ζήτησε «να αφήσουν ήσυχα τα παιδιά» θεωρώντας ότι η προπαγάνδα έχει στόχο τους ανήλικους.

«Γιατί δεν έχουν μια φορά έναν κακό από την κυβέρνηση Ομπάμα;» αναρωτήθηκε και πάλι ο Μπόλινγκ: "Γιατί δεν υπάρχουν Μάπετ του Occupy Wall Street, του κινήματος κατά των αδικιών του καπιταλισμού;".

Πηγή: The Insider

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΤΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΜΑΠΕΤ!!!!!!!