Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Δήμος Βόλβης: Καταγγέλλει το ειδικό τέλος και αναλαμβάνει δράση

Τη στήριξή του στις κινητοποιήσεις των εργαζόμενων και ιδιωτών κατά του ειδικού τέλους ανακοίνωσε το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλβης, σε συνέχεια της χθεσινής του συνεδρίασης, αναλαμβάνοντας μάλιστα σειρά από πρωτοβουλίες.

Στην ανακοίνωσή του, το Δημοτικό Συμβούλιο διαμαρτύρεται και καταγγέλλει, όπως υποστηρίζει, την ανελέητη φοροεπιδρομή που δέχονται οι δημότες του, και δεσμεύεται να μην επιτρέψει τη διακοπή ρεύματος σε κανένα σπίτι, και ιδιαίτερα στις αδύναμες οικονομικά οικογένειες.

Δεσμεύεται δε για την πλήρη νομική προστασία κάθε δημότη που θα αρνηθεί να πληρώσει το τέλος, με τη διάθεση νομικών συμβούλων, οι οποίοι θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς και οικειοθελώς.

Γνωστοποιεί ακόμα ότι αναλαμβάνει να συγκεντρώσει τις αποδείξεις των κατοίκων που θα αποφασίσουν να πληρώσουν τους λογαριασμούς χωρίς τον πρόσθετο φόρο, και να τις στείλει με εξώδικο στη ΔΕΗ.

Ενημερώνει, τέλος, ότι ορίστηκε τριμελής επιτροπή η οποία, επικουρούμενη από δύο δημοτικούς υπαλλήλους, θα αναλάβει τη διεκπεραίωση των δεσμεύσεων του δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: