Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Ο Αντώνης Σαμαράς διέγραψε τον Σωτήρη Χατζηγάκη


Διεγράφη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ ο Σωτήρης Χατζηγάκης, μετά τη σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε σε βουλευτές και στελέχη που εκφράζουν τη διαφωνία τους με τη συμμετοχή του κόμματος στο νέο κυβερνητικό σχήμα, υπό τον Λουκά Παπαδήμο.

Ο βουλευτής της ΝΔ, εισερχόμενος στη Βουλή για τη συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος, εξέφρασε την αντίθεσή του σε «ορισμένα ακροδεξιά στοιχεία της ΝΔ», όπως είπε χαρακτηριστικά, «που με την ταμπέλα της λαϊκής δεξιάς, πάνε να αλλοιώσουν την ιδεολογική ταυτότητα του κόμματος».

Ο κ. Χατζηγάκης επεσήμανε πως το κόμμα είναι ευρωπαϊκό, εθνικό, αστικό και πολυκομματικό και φυσικά στους κόλπους του έχει και τα στελέχη της λαϊκής Δεξιάς και του μεσαίου χώρου.

«Είναι πασίδηλο ότι ο κ. Χατζηγάκης εκτός από πολιτικός «νεκροθάφτης» της κυβέρνησης Καραμανλή ανακάλυψε και την ιδεολογική ταυτότητα της Νέας Δημοκρατίας. Παριστάνοντας τον κεντρώο επιχειρεί για μια ακόμα φορά να ενταφιάσει τις προσπάθειες που καταβάλλει η Νέα Δημοκρατία να απεγκλωβιστεί από την πολιτική απομόνωση στην οποία έχει συμβάλλει και αυτός σε μεγάλο βαθμό!» σημειώνει κορυφαίο κομματικός στέλεχος του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Στο μεταξύ δεν ήταν λίγοι εκείνοι οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας οι οποίοι αγανάκτησαν με τις άκαιρες δηλώσεις του πρώην υπουργού στον οποίο αποδόθηκαν πολλά από τα λάθη του παρελθόντος ενώ ταυτόχρονα είχαν σκεφτεί να ζητήσουν από τον κ. Σαμαρά να απομακρύνει τόσο αυτόν όσο και τους υπόλοιπους- όπως ισχυρίζονται- πολιτικούς νεκροθάφτες της Νέας Δημοκρατίας!

Ο κ. Σαμαράς ήδη έθεσε εκτός τον κ. Χατζηγάκη.

Πηγή: NewPost

Δεν υπάρχουν σχόλια: