Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Ολος ο Σέξπιρ... στον Πολύγυρο

 

Μπορεί να ακούγεται απίστευτο να χωρέσει ολόκληρος ο Σέξπιρ σε μια ώρα, ωστόσο ο Ακης Σακελλαρίου, η Ναταλία Δραγούμη, ο Γεράσιμος Γεννατάς και ο Αντώνης Λουδάρος το έχουν επιχειρήσει με επιτυχία στο παρελθόν και το επαναλαμβάνουν εκ νέου.

Αυτήν τη φορά στην παράσταση που θα δώσουν το Σάββατο 25 Ιουνίου, στις 21.00, στο δημοτικό θέατρο Πολυγύρου. Πρόκειται για το κείμενο των Ανταμ Λονγκ, Τζες Ουίνφιλντ και Ντάνιελ Σίνγκερ, που ανεβαίνει σε σκηνοθεσία και μετάφραση του Κωνσταντίνου Αρβανιτάκη. Πριν απ’ αυτήν την παράσταση, για να πείτε πως έχετε δει Σέξπιρ, θα έπρεπε να πάτε στο θέατρο 37 φορές. Τώρα, όμως, σας δίνεται η ευκαιρία να διαπιστώσετε αν ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα θα είχαν μέλλον ως ζευγάρι, αν ο Αμλετ ήταν όντως αναβλητικός ή απλώς περίμενε βοήθεια από την Ευρώπη ή ποιον Ελληνα πολιτικό σας θυμίζει ο Ριχάρδος ο Γ΄.


Τα σκηνικά και τα κοστούμια είναι της Βίκυς Ρουμπέκα, η μουσική επιμέλεια του Κώστα Σουρβάνου και οι ρίμες και οι μουσικές λούπες του Οθέλλου είναι του Ελληνα ράπερ «Nivo». Η γενική είσοδος είναι 18 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: