Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

100 Χρόνια Ανόρθωση Αμμοχώστου

Ότι και να πούμε για την χθεσινή εκδήλωση για τα 100χρονα της ομάδας μας θα είναι λίγο. Οι χιλιάδες κόσμου που παρευρέθηκαν στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα έχουν να θυμούνται κάτι για την υπόλοιπή τους ζωή, καθώς η περηφάνεια και η χαρά που μας άφησαν οι εκδηλώσεις ήταν ανεπανάληπτε, αναγκάζοντας τον κόσμο να δακρύσει από την συγκίνησή του.

Στην κορύφωση των εκδηλώσεων βρίσκονταν στο γήπεδο 10 χιλιάδες κόσμου, ενώ σύμφωνα με τον κ. Κάκο, χθες πέρασαν από το Αντώνης Παπαδόπουλος περίπου 20 χιλιάδες Ανορθωσιάτες. Αριθμός εκπληκτικός, που αποδεικνύει το μεγαλείο του Ανορθωσιάτικου κόσμου.


Οι εκδηλώσεις άρχισαν από το πρωί, ενώ κορυφώθηκαν μετά τα παιγνίδια των ομάδων 74-75, 94-95 και 2005-2006. Κορύφωση της βραδιάς η απόσυρση της φανέλας του Τιμούρ με τον αριθμό 14, και ένα ανεπανάληπτο standing ovation από 10 χιλιάδες κόσμου. Στις εκδηλώσεις είχαμε και τα αποκαλυπτήρια του Αιώνιου Φοίνικα, που καρτερικά θα περιμένει από ψηλά στο Αντώνης Παπαδόπουλος την ημέρα που θα πετάξει για το Γ.Σ.Ε στην αγαπημένη μας Αμμόχωστο.

Μεταθανάτια τιμήθηκαν σε επίσημους Πρόεδρους της ομάδας, δύο ηγετικές μορφές της Ανόρθωσης και του Κυπριακού Ελληνισμού, Γρηγόρης Αυξεντίου και Κυριάκος Μάτσης.

Επειδή όμως τα λόγια δεν μπορούν να φανερώσουν το μεγαλείο της χθεσινής ημέρας, ας αφήσουμε τις εικόνες να μιλήσουν…


Το γήπεδο άρχισε να γεμίζει από πολύ νωρίς, με τον κόσμο να έρχεται στο Αντώνης Παπαδόπουλος κατά χιλιάδες...
Ο Υπουργός Εμπορίου Αντώνης Πασχαλίδης στην ομιλία του πριν τα αποκαλυπτήρια του Αιώνιου Φοίνικα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: