Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης σήμερα στα Νέα Μουδανιά


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 1/10/2010

Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 19:30 ΣΤΑ Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΑ
«ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΕΙ Η ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ»

Στο Πνευματικό Κέντρο Μουδανιών του Δήμου Νέας Προποντίδας θα μιλήσει απόψε, στις 19.30, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Γιάννη Γιώργο και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους.

 Στην ομιλία του ο κ. Ψωμιάδης θα αναφερθεί στο έντονο προσφυγικό στοιχείο και θα καλέσει τους κατοίκους της περιοχής να μην ξεχνούν τους τόπους των προγόνων μας και την ιστορία μας. «Η μαρτυρική, η τραγική ιστορία του Μικρασιατικού Ελληνισμού γράφηκε με αίμα» θα πει, τονίζοντας ότι η ιστορία δεν γράφτηκε με κιμωλία για να τη σβήνει και να τη γράφει κανείς όπως του αρέσει.
Σε άλλο σημείο θα παρατηρήσει πως στην Χαλκιδική δεν αρμόζει η εσωστρέφεια. «Ο τόπος αυτός είναι αυτόφωτος, δεν ζει και δεν πρέπει να ζει στη σκιά της Θεσσαλονίκης. Θέλει, όμως, πολύ δουλειά, πρώτιστα σε επίπεδο υποδομών. Με θέληση, με καλή συνεννόηση, με διάλογο, με συνεργασία, με αποφασιστικότητα, θα τα καταφέρουμε». «Να είστε βέβαιοι», θα προσθέσει, «πως την επόμενη ημέρα, η Χαλκιδική δεν θα είναι μόνη της».

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Γιάννης Γιώργος θα επικεντρωθεί στην ενίσχυση της αγροτικής ανάπτυξης και του τουρισμού ώστε να εξελιχθούν τα Νέα Μουδανιά σε «πραγματικό εμπορικό κέντρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: