Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Θεσσαλονίκη: 22 νέα νυχτερινά ειδικά δρομολόγια από τον ΟΑΣΘ


Νέο πρόγραμμα δρομολογίων από σήμερα για τον ΟΑΣΘ, ο οποίος, εκτός του ότι διατηρεί την εκτέλεση μεταμεσονύκτιων δρομολογίων σε έξι βασικές λεωφορειακές γραμμές (3, 6, 10, 27, 28 και 31), συν τη νυχτερινή γραμμή 78Ν, θέτει από απόψε στη διάθεση των επιβατών και τα υπηρεσιακά λεωφορεία του, με τη χρήση κανονικού εισιτηρίου.

Πρόκειται για λεωφορεία τα οποία εκτελούν 22 ειδικά δρομολόγια, από και προς όλες τις περιοχές της Θεσσαλονίκης, με συχνότητα ανά περίπου μία ώρα, τα οποία χρησιμοποιούνται για να καλύψουν τις ανάγκες μετακίνησης των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, από και προς την εργασία τους. Το επιβατικό κοινό θα μπορεί να επιβιβάζεται στα λεωφορεία αυτά μέχρι τις 2.30 τα ξημερώματα, από όλες τις υφιστάμενες στάσεις των διαδρομών.
Ετσι, από το αμαξοστάσιο της Σταυρούπολης, από τις 10.15 το βράδυ θα ξεκινούν και θα επιστρέφουν 14 γραμμές, οι οποίες θα κατευθύνονται τόσο ανατολικά, όσο και δυτικά, διασχίζοντας σχεδόν όλη τη Θεσσαλονίκη, ακόμη και την περιαστική ζώνη.

Αλλες οκτώ γραμμές θα έχουν την αφετηρία και το τέρμα τους στο αμαξοστάσιο του Φοίνικα. Από εκεί το πρώτο δρομολόγιο θα ξεκινά τα μεσάνυχτα και αντίστοιχα τα λεωφορεία θα κατευθύνονται σε σχεδόν όλη τη Θεσσαλονίκη.

Οι διαδρομές και τα δρομολόγια των 22 νυκτερινών ειδικών λεωφορειακών γραμμών είναι αναρτημένες στο διαδίκτυο (www.oasth.gr). Πληροφορίες παρέχονται και από το πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΘ, στο τηλ. 185, το οποίο λειτουργεί όλες τις μέρες από τις 7 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ.

Πηγή: Αγγελιοφόρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: