Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Ο Μάρκος Μπόλαρης με τον Απόστολο Πάνα, στην Ορμύλια


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θεσσαλονίκη, Οκτωβρίου 2010

ΘΕΜΑ: Περιοδεία υποψήφιου περιφερειάρχη κ. Μάρκου Μπόλαρη στη Χαλκιδική και επίσκεψη σε εργοτάξιο του μετρό στη Θεσσαλονίκη

Το νομό Χαλκιδικής επισκέφθηκε σήμερα ο υποψήφιος περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας, κ. Μάρκος Μπόλαρης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής, κ. Απόστολο Πάνα.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης, επισκέφθηκε αρχικά την Ορμύλια όπου έκανε περίπατο στην πόλη και στην τοπική λαϊκή αγορά και συνομίλησε με τους κατοίκους της περιοχής.


Στη συνέχεια, συναντήθηκε με το δήμαρχο κ. Λευτέρη Σταμούδη, με τον οποίο συζήτησε θέματα ανάπτυξης της περιοχής αλλά και μεγάλα προβλήματα του τόπου.  Μάλιστα, επισκέφθηκαν από κοινού τη γέφυρα του χειμάρρου Χαβρία που αντιμετωπίζει δομικά προβλήματα.

Επόμενος σταθμός του υποψήφιου περιφερειάρχη ήταν η πρωτεύουσα του νομού, ο Πολύγυρος, όπου αρχικά επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο του υποψήφιου δημάρχου Πολυγύρου, κ. Κώστα Μπογδάνου.

Επιστρέφοντας το μεσημέρι στην Θεσσαλονίκη, ο κ. Μπόλαρης επισκέφθηκε το εργοτάξιο του μετρό στην περιοχή του Βαρδάρη, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, κ. Γιώργο Πασχαλίδη. Εκεί τον υποδέχθηκε ο διευθυντής του έργου «Μετρό Θεσσαλονίκης» κ. Γιώργος Κωνσταντινίδης, που τον ξενάγησε και στο χώρο του εργοταξίου.

Στη συνέχεια, ο υποψήφιος περιφερειάρχης συνομίλησε με τους εργαζόμενους στο μετρό, καθώς και με τον πρόεδρο των καταστηματαρχών της περιοχής, όπως και με εκπρόσωπο των αρχαιολόγων.

Ο κ. Μπόλαρης άκουσε με προσοχή τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο οι εργαζόμενοι με τη μισθοδοσία, όσο και το εργασιακό τους μέλλον. Ο υποψήφιος περιφερειάρχης συναντήθηκε και με καταστηματάρχες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή του εργοταξίου και οι επιχειρήσεις τους κινδυνεύουν με λουκέτο λόγω των έργων. 

Όπως τον ενημέρωσαν περίπου 30 καταστήματα έχουν κατεβάσει ρολά, ενώ παράλληλα του ζήτησαν να ασκήσει πιέσεις, προκειμένου τα συγκεκριμένα έργα να ολοκληρωθούν το ταχύτερο δυνατό.

Μάλιστα, οι επιχειρηματίες δεν παρέλειψαν να εκφράσουν και την πικρία τους, γιατί όπως τόνισαν οι άρχοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης δεν εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με τα καταστήματα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: