Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

ΝΙΚΗ Πολυγύρου: Σερέτης - Ναλμπάντης και πάλι στη ΝΙΚΗ

Δύο γνωστά παιδιά που έχουν ξαναφορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της ΝΙΚΗΣ Πολυγύρου, επανήλθαν στην ομάδα. Δυό Χαλκιδικιώτες που παρά το σχετικά νεαρό της ηλικίας τους - στα 25 και οι δυο - έχουν πολύ μεγάλη εμπειρία στα εθνική πρωταθλήματα. Με την παρουσία τους ενισχύεται σημαντικά η ομάδα στον άξονα και το ρόστερ αριθμεί πλέον 24 ποδοσφαιριστές.

Ο Βασίλης Σερέτης είναι 25 ετών και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στη γενέτειρά του, στην ομάδα του Αιγέα Πευκοχωρίου Χαλκιδικής και στη συνέχεια αγωνίστηκε στους ερασιτέχνες του Άρη Θεσσαλονίκης για 3 χρόνια. Το 2003 έγινε επαγγελματίας στην αντρική ομάδα του Άρη όπου και πήρε αρκετές συμμετοχές. Πέρασε από τον Αγροτικό Αστέρα και το Πολύκαστρο στη Γ' Εθνική Κατηγορία. Το 2006 ήρθε για πρώτη φορά στη ΝΙΚΗ Πολυγύρου και επί δυόμιση χρόνια φορούσε τη φανέλα της. Την τελευταία αγωνιστική περίοδο, είχε μια γεμάτη χρονιά στον ΠΑΟΝΕ, στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Ο Θωμάς Ναλμπάντης - 25 και αυτός - αγωνίζεται ως επιθετικός. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του από την Ολυμπιάδα Χαλκιδικής, ενώ έπαιξε για 1 χρόνο στην ομάδα της Επανωμής, όταν αυτή αγωνιζόταν στη Δ' Εθνική. Την επόμενη σεζόν - 2005-2006 - ήρθε και αγωνίστηκε στη ΝΙΚΗ, τη χρονιά που η ομάδα ανέβηκε για πρώτη φορά στη Δ' Εθνική Κατηγορία. Από κει πήρε μεταγραφή σε ομάδα της Γ' Εθνικής, τον ΠΑΟΝΕ, όπου και έμεινε για 2 χρονιές. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στο Θερμαϊκό Θέρμης πριν επιστρέψει και πάλι στον Πολύγυρο τον Ιανουάριο του 2009. Πέρυσι ανήκε στον Κιλκισιακό.

Πηγή: http://www.nikipoligirou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: