Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Με Κυριάκο Βελόπουλο στην Κεντρική Μακεδονία ο ΛΑΟΣ


Με τον Κυριάκο Βελόπουλο για την Κεντρική Μακεδονία και τον Αδωνι Γεωργιάδη για την Αττική κατέρχεται στις περιφερειακές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου ο ΛΑΟΣ. Ο δεύτερος ανακοινώθηκε χτες επίσημα, ενώ όλα δείχνουν ότι ο πρώτος έχει κλείσει και θα ανακοινωθεί την προσεχή Τρίτη με την άνοδο του Γιώργου Καρατζαφέρη στη Θεσσαλονίκη για τη ΔΕΘ.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, σε συνέντευξη Τύπου, σημείωσε: «Σε αυτές τις εκλογές το κόμμα κατέρχεται χωρίς αντιπαλότητα και δογματισμό, με πρωταρχικό στόχο να εξυπηρετηθεί η πατρίδα». Προέβλεψε ότι ο ΛΑΟΣ θα είναι το κόμμα που θα γελάει στις 7 Νοεμβρίου, καθώς ήδη κέρδισε την πρώτη μάχη, αυτήν του Τύπου, αφού -όπως είπε- όλοι ασχολούνται με τις επιλογές του κόμματος.
Θ. Πλεύρης και Α. Ροντούλης

Ο κ. Καρατζαφέρης ανακοίνωσε επίσης την υποψηφιότητα του βουλευτή Θανάση Πλεύρη ως αντιπεριφερειάρχη Αθηνών και την υποψηφιότητα του βουλευτή Λάρισας Αστέριου Ροντούλη ως περιφερειάρχη Θεσσαλίας. Επίσης ανακοίνωσε τη στήριξη για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας του ανεξάρτητου υποψηφίου και πρώην νομάρχη Νίκου Παπανδρέου, στα Επτάνησα του πρώην βουλευτή της ΝΔ Σπ. Σπύρου, στο Νότιο Αιγαίο του πρώην νομάρχη Μπάμπη Κόκκινου και στην Περιφέρεια Ηπείρου την υποψηφιότητα του σημερινού νομάρχη Ιωαννίνων, Αλ. Καχριμάνη.

Επανέλαβε τη στήριξη στον Νικήτα Κακλαμάνη για το δήμο της Αθήνας, ενώ για την Αττική έθεσε ως πήχη στον Αδωνι Γεωργιάδη το 14%, ποσοστό που είχε φέρει ο ίδιος ως υποψήφιος περιφερειάρχης το 2002. Τέλος έκανε άνοιγμα στον Μάκη Βορίδη, λέγοντας ότι «σε όσους θέλουν να διεμβολίσουν το κόμμα, λέω ότι ''ο Μάκης Βορίδης έχει την πλήρη υποστήριξή μου και να περιμένετε ότι θα είναι πιο μπροστά από μπροστά''».

Ν. Ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: