Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

ΛΑ.Ο.Σ.: Υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής ο Αδωνις Γεωργιάδης


Με τον Άδωνι Γεωργιάδη υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής κατέρχεται στις περιφερειακές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός. Μάλιστα ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γ. Καρατζαφέρης έβαλε τον πήχη για το υποψήφιο του κόμματος στην περιφέρεια Ατικής στο 14%, ποσοστό που είχε συγκεντρώσει ο κ. Γεωργιάδης ως υποψήφιος δήμαρχος.

Είμαστε ένα κόμμα με καταγεγραμμένο ένα ποσοστό στο 6,8% αλλά το ενδιαφέρον των ΜΜΕ αντανακλά ένα κόμμα εξουσίας, σημείωσε ο κ. Καρατζαφέρης.
Σε αυτές τις εκλογές το κόμμα κατέρχεται χωρίς αντιπαλότητα και δογματισμό, με πρωταρχικό στόχο να εξυπηρετηθεί η πατρίδα, τόνισε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ και πρόσθεσε: «Θα κατέβουμε αυτόνομα σε συγκεκριμένες περιοχές. Θα συνεργαστούμε με πρόσωπα της τοπικής αυτοδιοίκησης που για μας υπερέχουν και πιστεύω πως στις 7 Νοεμβρίου θα χαμογελάμε, όπως και στις δύο προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, των ευρωεκλογών και των εθνικών εκλογών».

Ο κ. Καρατζαφέρης ανακοίνωσε επίσης την υποψηφιότητα του βουλευτή Θανάση Πλεύρη, ως αντιπεριφερειάρχη Αθηνών και την υποψηφιότητα του βουλευτή Λάρισας Αστέριου Ροντούλη για την περιφέρερια Θεσσαλίας.

Στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ο ΛΑ.Ο.Σ. θα στηρίξει τον ανεξάρτητο υποψηφίο Νίκο Παπανδρέου, στα Επτάνησα τον πρώην βουλευτή της ΝΔ Σπ. Σπύρου, στο Νότιο Αιγαίο τον πρώην νομάρχη Μπάμπη Κόκκινο και στην περιφέρεια Ηπείρου την υποψηφιότητα του νυν νομάρχη Ιωαννίνων κ. Αλ. Καχριμάνη.

Για το δήμο Αθηναίων και το ψηφοδέλτιο του Νικήτα Κακλαμάνη ο ΛΑ.Ο.Σ. θα προτείνει πέντε στελέχη του κόμματος: τον Δημήτρη Κωνσταντάρα, τον Γιώργο Μαργέτη, τον Απόστολο Μπαμίχα, τον Θεόδωρο Ρουμπάνη και τη Βάσω Τσιαντιέρη.

Όσον αφορά την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο κ. Καρατζαφέρης είπε ότι οι τελικές ανακοινώσεις θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη, την επόμενη Τρίτη, όπου το κόμμα θα ανακοινώσει και άλλες υποψηφιότητες.

Τέλος, ο κ. Καρατζαφέρης κάλεσε στο βήμα το βουλευτή Μάκη Βορίδη, στέλνοντας μήνυμα σε όσους θέλουν να διεμβολίσουν το κόμμα, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, ότι «ο Μάκης Βορίδης έχει την πλήρη υποστήριξη μου και να περιμένετε ότι θα είναι πιο μπροστά από μπροστά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: