Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Δελτίο Τύπου ΝΟΔΕ Ν.Δ. Χαλκιδικής


Ν Ο Δ Ε
Χ Α Λ Κ Ι Δ Ι Κ Η Σ
Γ Ρ Α Φ Ε Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

22ας Απριλίου & Μακεδονίας
63100 ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ
Τηλ.: 23710 22772
Φαξ: 23710 23862
E-mail: ndhalkid@otenet.gr


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010 και ώρα 19:30 στα γραφεία της ΝΟΔΕ Χαλκιδικής στον Πολύγυρο με την συμμετοχή του προεδρείου της ΝΟΔΕ, των ΔΗΜΤΟ του διευρυμένου Δήμου Πολυγύρου και του Νομάρχη Χαλκιδικής και υποψήφιου Δήμαρχου Πολυγύρου κ. Αστέριου Ζωγράφου.

Σκοπός της σύσκεψης η οποία πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα συναίνεσης ήταν η ανταλλαγή απόψεων για τον νέο Δήμο Πολυγύρου, ο εντοπισμός των προβλημάτων στα Δημοτικά Διαμερίσματα και η πρώτη γνωριμία με τα νεοεκλεγμένα στελέχη των ΔΗΜΤΟ με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Πολυγύρου κ. Ζωγράφο.

Ο κ. Ζωγράφος άκουσε με προσοχή τις τοποθετήσεις όλων των μελών των ΔΗΜΤΟ οι οποίοι παράλληλα του εξέφρασαν την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη για ένα νικηφόρο αγώνα.
Ανάλογες συσκέψεις θα πραγματοποιηθούν και στους υπόλοιπους διευρυμένους Δήμους που προκύπτουν από το σχέδιο Καλλικράτης.

Από το Γραφείο Τύπου


Δήμαρχος στον Πολύγυρο ο κ. Ζωγράφος που είναι από την Αρναία; Γιατί δεν κατεβαίνει στο νεοσύστατο Δήμο Αριστοτέλη; Αυτό κι αν είναι πρωτοτυπία, πρώτη φορά στα χρονικά, κατεβάζουν στον Πολύγυρο, μη - Πολυγυρινό υποψήφιο.

Να ήταν από τη Γαλάτιστα ή την Ορμύλια ή από τα άλλα χωριά που αποτελούν το Δήμο Πολυγύρου να πούμε εντάξει. Από την Αρναία όμως;

Δεν υπάρχει για τη Νέα Δημοκρατία ένας ικανός συμπολίτης μας να ηγηθεί του ψηφοδελτίου για τον Δήμο Πολυγύρου;

Γιατί ο κ. Ζωγράφος δεν κατεβαίνει για αντιπεριφερειάρχης; Νομάρχης Χαλκιδικής δεν ήταν;

Από την άλλη ακούγεται ότι τον κ. Θωμά Καπλάνη τον υποστηρίζει η κόρη του Μητσοτάκη. Έλεος δηλαδή. Όμως Θωμά ο Πολύγυρος δεν είναι Καρπενήσι, αυτό να το θυμάσαι.

Αφού έχεις την υποστήριξη της Ντόρας, να σε ψηφίσει η Ντόρα, απλά πράγματα. Θα σε ψηφίζαμε αλλά μόλις ακούσαμε για Μητσοτακέικο... μας σηκώθηκε η τρίχα!

Μήπως βρεθεί μια τρίτη υποψηφιότητα για να δει ο Διευρυμένος, λόγω Καλλικράτη, Δήμος Πολυγύρου, καλύτερες ημέρες;

Θα έχει πλάκα να ζηλέψουν από την κάθοδο του κ. Ζωγράφου για Δήμαρχος Πολυγύρου στο ΠΑΣΟΚ και να κατεβάσουν για υποψήφιο τον Χρήστο Πάχτα, που είναι επίσης από την Αρναία... Όλα είναι πιθανά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: