Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Μαύρες σημαίες σε Νομαρχία και Δημαρχείο


Ο Νομάρχης και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, πήραν θέση στο σκάνδαλο που επιχειρείται εις βάρος του Ηρακλή. Από σήμερα (21/6) το πρωί, στα δύο κτίρια της Θεσσαλονίκης έχουν αναρτηθεί μαύρες σημαίες για το συγκεκριμένο θέμα.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης τόνισε ότι...«Υπάρχει μία πλήρη ενημέρωση. Εγώ δεν θα πω τι έχω κάνει μέχρι τώρα. Δέχομαι τα πυρά των παιδιών. Πιθανόν κι εγώ στην θέση τους να ήμουν οργισμένος. Θα καταδικάσουμε την ωμή παρέμβαση του κ. Γερουλάνου. Όταν η ίδια η πολιτεία είναι αναξιόπιστη δεν μπορεί να καταδικάζονται σύλλογοι με ιστορία. Αναρτίσαμε μαύρες σημαίες στη Νομαρχία. Θα είμαστε πιθανότατα παρόντες στην ειρηνική πορεία των φίλων του Ηρακλή στην Αθήνα. Επειδή καθημερινά λέγονται πολλά για να κλείσουμε μαγαζιά κ.τ.λ. ποίος νόμος δίνει την δυνατότητα για κάτι τέτοιο; Είναι παράνομο. Θα απευθυνθώ στα επιμελητήρια όμως μόνο αν συμφωνήσουν αυτοί μπορούμε να κάνουμε κάποιες κινήσεις».

Για τα όσα ειπώθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση της επιτροπής εφέσεων είπε: «Την τελευταία φορά που μας κάλεσε η ΠΑΕ μας είπε κάποια πράγματα. Δεν ξέρω αν υπάρχουν ελλείψεις. Είπα ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει. Πρέπει άμεσα να παρέμβει η δικαιοσύνη».

Για την Ε.Ε.Α. υπογράμμισε: «Όταν υπάρχουν ανεπάρκειες γραφειοκρατικές, να τιμωρούνται οι ιδιοκτήτες και οι πρόεδροι. Δεν μπορεί να τιμωρούνται οι εργαζόμενοι. Δεν υποβιβάζεται μία βιομηχανία σε βιοτεχνία. Αυτό που μου ζήτησαν όλοι το συγκράτησα και σήμερα θα το αναφέρω στο δ.σ.».

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Θεωρώ ως απαράδεκτη και προκλητική την παρέμβαση στα αρμόδια αθλητικά όργανα που εκδικάζουν την υπόθεση της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, την επιστολή και την επερώτηση που απηύθυναν οι βουλευτές Ηρακλείου προς τον αρμόδιο για τον Αθλητισμό Υπουργό κ. Π.Γερουλάνο. Πρέπει ο ίδιος ο Υπουργός να στηλιτεύσει την ενέργεια αυτή των βουλευτών του Ηρακλείου και να δώσει εντολή στο αρμόδιο δευτεροβάθμιο όργανο της ΕΠΟ να κρίνει με απόλυτο αίσθημα δικαιοσύνης την υπόθεση του ιστορικού ΗΡΑΚΛΗ. Δεν είναι δυνατόν με εξωαγωνιστικά κριτήρια και με πολιτικές πιέσεις να πέσει στη δεύτερη Εθνική ένα Σωματείο με την τεράστια προσφορά του ΗΡΑΚΛΗ».

Πηγή: Blue Arena

Δεν υπάρχουν σχόλια: