Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Θανατηφόρο τροχαίο στην Χαλκιδική


Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Πέμπτης στο 1ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ν.Μουδανιών – Κασσάνδρας, στο σημείο που έχει στοιχειώσει από την πλειάδα θανατηφόρων τροχαίων που έχουν σημειωθεί κατά καιρούς.

Στο τροχαίο δυστύχημα ενεπλάκησαν συνολικά τρία αυτοκίνητα αλλά παραμένουν ακόμα αδιευκρίνιστες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα. Σύμφωνα με πληροφορίες του halkidikinews.gr συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά ένα ημιφορτηγό με ένα τζιπ . Αποτέλεσμα της σφοδρότατης σύγκρουσης ήταν ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας. Τα οχήματα από τη σύγκρουση έφυγαν από το δρόμο και το έργο των συνεργείων και της τροχαίας ήταν αρκετά δύσκολο, λόγω και της έλλειψης φωτισμού.

Στο συγκεκριμένο σημείο του δρόμου έχουν συμβεί πολλά δυστυχήματα, κυρίως λόγω έλλειψης προσοχής από τους οδηγούς. Στο κομμάτι του δρόμου από Ν.Μουδανιά μέχρι Ν.Ποτίδαια πέρυσι τον Μάιο σε διάστημα τριών εβδομάδων έγιναν τέσσερα δυστυχήματα με έξι νεκρούς…

Πηγή: Τα Νέα της Χαλκιδικής

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

parakalw steilte to arthro ston magkriwti ston drivelegka kai ston lafazani pou asxolountai me to thema mpas kai ksypnisoun epitelous.
oso itan antipoliteusi ourliazane gia ton dromo.
twra ti ginetai?
valte epitelous gamimenes mpares ston kolodromo afou den lete na ton teleiwsete epitelous mpas kai swthoume.den katalavenetai oti ekei skotothikan kamia 10aria atoma se ena xrono mono???????????

Τα Ανήλια είπε...

Και για αυτόν τον παλιόδρομο - σκοτώστρα Μουδανιά - Ποτίδαια θα φωνάξουμε και για τον άλλο παλιόδρομο - καρμανιόλα Θέρμης - Γαλάτιστας θα φωνάξουμε.

Οι Μαγκριώτηδες μας δουλεύουν.

Έ ρε κουρμπάτσ' που χρειάζονται μερικοί...