Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Πρόσκληση για τα 40 χρόνια του Α.Ο.Π.

κλικ στην αφίσα για μεγέθυνση

Δελτίο Τύπου - Πρόσκληση

Με την παρούσα επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε και να σας προσκαλέσουμε στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Μαρτίου 2010 στις 20.30 το βράδυ, στο Τουριστικό Περίπτερο ‘’Εξι Βρύσες’’, στα πλαίσια του εορτασμού για τα 40 χρόνια από την ίδρυση του Ομίλου.

Ο Αθλητικός Όμιλος Πολυγύρου (Α.Ο.Π.),το ιστορικό αθλητικό σωματείο του Νομού μας ιδρύθηκε το 1969 με την ονομασία Αθλητικός Όμιλος Χαλκιδικής (Α.Ο.Χ.).

Εδώ και 40 χρόνια υπήρξαν πάρα πολλοί αυτοί που ασχολήθηκαν με τον Όμιλο είτε ως αθλητές, είτε ως μέλη των διοικήσεων και έγραψαν την ιστορία του συλλόγου.

Σήμερα 41 χρόνια μετά με την επωνυμία Α.Ο.Π. το σωματείο διατηρεί πέντε αθλητικά τμήματα. Την Καλαθοσφαίριση, με τμήμα Ακαδημιών, προπαιδικό τμήμα, παιδικό, παμπαίδων, κορασίδων, εφηβικό και ανδρικό , την Πετοσφαίριση με τμήματα κορασίδων και ανδρικό, την Επιτραπέζια Αντισφαίριση , τον Στίβο και τμήμα Τένις. Συνολικά ο όμιλός μας έχει πλέον περισσότερους από 250 αθλητές και αθλήτριες.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου και στα πλαίσια των 40 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου θα πραγματοποιηθεί γιορτή για να τιμηθούν πολλά από τα πρόσωπα που βοήθησαν και έγραψαν την ιστορία του ΑΟΠ.

Θα αποτελεί τιμή για εμάς η παρουσία σας στη γιορτή για τα 40 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου.

Με τιμή

Το Δ.Σ. του ΑΟΠ

κλικ στην πρόσκληση για μεγέθυνση

Δεν υπάρχουν σχόλια: