Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Προς τον Αντώνη Σαμαρά από mplogk.com


Αγαπητέ φίλε (έτσι σε νιώθω)

Σου στέλνω τις σκέψεις μου, από την τελευταία εσχατιά του Ελληνισμού, την Κύπρο μας.

Μπήκες σένα δρόμο καθόλου ρόδινο, έχοντας να διαβείς συμπληγάδες, που αυτές είναι χειρότερες από τη μυθολογία. Αυτές που σήμερα είναι σαν τη λερναία ύδρα.

Εσύ διάλεξες αυτό το δρόμο και καλά έκανες. Εξάλλου ο δρόμος για την ΙΘΑΚΗ ποτέ δεν ήταν εύκολος. Συνέχισε να πολιτεύεσαι με τον τρόπο που επέλεξες μαζί με τους Συνεργάτες σου. Παντού υπάρχουν Άξιοι, σε όλα τα στρατόπεδα και αυτό μην το ξεχάσεις ποτέ. Όμως αυτά τα κτυπήματα που δέχεσαι επί προσωπικού, είναι πλέον κουραστικά, εκνευριστικά και γίνονται γιατί δεν υπάρχουν επιχειρήματα.

Παρακολουθώ τα τεκταινόμενα, με πολύ ενδιαφέρον και με πληγώνει η συμπεριφορά κάποιων. Λες και είναι σε άλλο στρατόπεδο. Ούτε το ΠΑΣΟΚ, κάποιοι από τους υπέρμαχους υποστηρικτές του άλλου αντιπάλου σου, δεν το κατηγορούσαν και δεν το πολεμούσαν με τον τρόπο που σε πολεμάνε σήμερα. Μη σκύβεις το κεφάλι, εξάλλου δεν το έκαμες σε δύσκολες στιγμές, συνέχισε αταλάντευτος τον αγώνα σου, με προσεγμένες και μετρημένες κινήσεις. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.

Έχεις μαζί σου τον απλό κόσμο, αυτοί έχουν τα τζάκια, έχεις την πλειοψηφία της νέας γενιάς της παράταξης, αυτή έχουν σαν υποστηριχτές τους τη γερασμένη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Κράτα καλά, είμαστε λίγο πριν το τέλος.

Συνέχισε τον αγώνα σε πλαίσια άμιλλας. Για μια νέα ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, κτισμένη από την αρχή. Αφήνοντας πίσω καθετί παλιό, καθετί συμφεροντολογικό. Να κοιτάξεις τον απλό άνθρωπο στα μάτια και σήμερα και αύριο. Γιατί αυτός είναι που θα σου δώσει τη νίκη. Μια νίκη που τη χρειάζεται η παράταξη πάρα πολύ, περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Σου εύχομαι από καρδιάς, κάθε επιτυχία στον αγώνα σου. Και η νίκη θα είναι και δική σου και δική μας. Της Ελλάδας μας !!

Με αδελφικούς χαιρετισμούς

ΛΝ

Πηγή: mplogk.com

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Α! ΡΕ ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ. ΔΑΓΚΩΤΩ ΝΤΟΡΑ, ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Μου θύμισες ένα μασάλι από τον Ταξιάρχη. Κάποτε κάποιος υποψήφιος πήγε να μιλήσει στον Ταξιάρχη. Ας πούμε ότι τον έλεγαν Παύλο. Μιλούσε ο υποψήφιος τον διέκοπταν ενθουσιωδώς οι Λοκοβίτες τον χειροκροτούσαν και του έλεγαν 'μπράβο Μαυρουδή'. 'Μα δεν με λένε Μαυρουδή' έλεγε αυτός. 'Τώρα όχι' του απαντούσαν οι κάτοικοι του χωριού. 'Την Δευτέρα όμως μετά τις εκλογές θα σε λένε Μαυρουδή' του είπαν. Κατάλαβες ποιός είναι ο Μαυρουδής αυτής της Κυριακής φαντάζομαι. Η Ντόρα φυσικά!!!!