Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Απίστευτη αθλιότητα των σώγαμπρων της Ν.Δ.


Ο Μητσοτάκης ήταν στην Ένωση Κέντρου και όχι ο Σαμαράς. Συνέχεια του Κέντρου είναι το ΠΑΣΟΚ.

Εκεί όμως εξελέγησαν βουλευτές οι Νεοφιλελεύθεροι Μάνος και Ανδριανόπουλος, του Μητσοτάκη. Ο ίδιος δεν μπορεί να πάει στο ΠΑΣΟΚ γιατί έκανε την αποστασία του 1965.

Αν νομίζετε ότι με κάτι τέτοια κάνετε κακό στον Αντώνη, είστε βαθιά νυχτωμένοι.

Τον Αντώνη δεν λέτε ακροδεξιό, παλαιοδεξιό ή Εθνικιστή;

Πάντως να θυμήσουμε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου, είχε προτείνει στον Αντώνη θέση βουλευτή Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ το 2004. Όμως ο Αντώνης αρνήθηκε γιατί φυσικά είναι άλλης ιδεολογίας.

Οι Μητσοτάκηδες έχουν ιδεολογία;


ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ. ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ 60% ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πανικοβλήθηκαν μπροστά στην ήττα. Δείχνουν τον πραγματικό τους εαυτό. Αν δεν τους αρέσει η Νέα Δημοκρατία με Αρχηγό τον Σαμαρά, να πάνε στην Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη. Εκεί έχει μέλλον η κόρη του Μητσοτάκη. Μπορεί να γίνει και αρχηγός κάποια μέρα. Όχι σύντομα φυσικά. Πρώτα θα πριονίσει τον Λεβέντη εκεί στα κεντρικά του στην Ιερά Οδό και μετά θα βάλει υποψηφιότητα και φυσικά θα χάσει και πάλι. Τίποτα δεν σταματάει το ποτάμι της Ελπίδας...

Ανώνυμος είπε...

Ο Αντώνης είναι ένας από Εμάς. Η Μητσοτάκη με το Ιεχωβάδικο χαμόγελο ειναι?? Ντόρα τι κάνει ο Ιλχάν Αχμέτ? ? Πόσα λεωφωρεία θα φέρει να σε ψηφίσουν?? Όσο ρίχνουν λάσπη, θα πέφτει στα μούτρα τους. Και τι μούτρα, ένα κι ένα, αλησμόνητες μουτσούνες.

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η αθλιότητα μόνο νοσηρός εγκέφαλος μπορούσε να το σκεφτεί.
ΑΙΣΧΟΣ!!

Ανώνυμος είπε...

Όταν συμβούλεψε η Ντόρα τον Καραμανλή να πάει για εκλογές δεν ήξερε να πως θα χάσει τις εκλογές η ν.δ.?Τώρα τι λάσπη είναι αυτή για τον Σαμαρά?