Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

Ο δικός μας Αντώνης στον Πολύγυρο


Στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου όπου υπήρξε το αδιαχώρητο και στον εξώστη και όρθιοι στον διάδρομο, μίλησε ο υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς. Στην ομιλία του μεταξύ άλλων είπε:

"Το πρόβλημα δεν είναι να σηκώσουμε τους τόνους στο εσωτερικό της ΝΔ. Δεν έχω εσωκομματικό αντίπαλο. Το ζητούμενο είναι να σηκώσουμε τους τόνους της αντιπολίτευσης στο ΠΑΣΟΚ", είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς.

Τόνισε ότι δεν απειλείται η ενότητα της παράταξης και απευθυνόμενος σε όσους διαδίδουν "τέτοιες γελοιότητες", όπως είπε, ότι η βάση της ΝΔ εγγυάται την ενότητα.

Φανταστείτε να ξεπεράσουμε το ΠΑΣΟΚ σε συμμετοχή για την εκλογή του νέου αρχηγού. Φανταστείτε τότε την Παράταξη, τον Αρχηγό και το κύρος του. Γι αυτό πρέπει να πάμε όλοι να ψηφίσουμε. Με αυτόν τον τρόπο, θα φύγουμε από τις εμπειρίες που μας τραυμάτισαν. Αλλά και όσοι περισσότεροι ψηφίσουμε, τόσο πιο συντριπτικό θα είναι το κάταγμα που θα υποστεί το ΠΑΣΟΚ.

Στόχος μας είναι μεγαλύτερη και καλύτερη Νέα Δημοκρατία. Που θα συσπειρώνει πολίτες και ψηφοφόρους από παντού. Γιατί θα πείθει όλους με τις ιδέες της. Όχι γιατί θα κοροϊδεύει τους ευκαιριακούς με τη σιωπή της.

Οι ιδέες μας πείθουν και κερδίζουν παντού στον κόσμο.

Θα γίνουμε ξανά η μεγάλη παράταξη. Με τις ιδέες μας, όχι με τη σιωπή μας. Προβάλλοντας τις ιδέες μας όχι αποσιωπώντας τις. Πείθοντας την κοινωνία. Όχι ξεγελώντας τους ταλαντευόμενους ψηφοφόρους.

Τέλος κάλεσε τα μέλη του κόμματος να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες για την εσωκομματική εκλογή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: