Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

Προβάδισμα Σαμαρά δείχνει νέα δημοσκόπηση!


Καταλληλότερος για πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας με ποσοστό 44% έναντι 28% της Ντόρας Μπακογιάννη εμφανίζεται ο Αντώνης Σαμαράς σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό του ραδιοφωνικού σταθμού Flash.

Η δημοσκόπηση έγινε στις 16 και 17 Νοεμβρίου σε δείγμα 1.204 ατόμων.

Οι ερωτηθέντες σε ποσοστό 44% απάντησαν ότι ο Αντώνης Σαμαράς είναι καταλληλότερος για την προεδρία. ...

Αντίστοιχα, το ποσοστό της Ντόρας Μπακογιάννη ήταν 28% ενώ του Παναγιώτη Ψωμιάδη 14%.

Ειδικότερα, στους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας, ο Αντώνης Σαμαράς λαμβάνει 41,4% με τη Ντόρα Μπακογιάννη να ακολουθεί με 40,8% και τον Παναγιώτη Ψωμιάδη να συγκεντρώνει το 9,5% των προτιμήσεων των ερωτηθέντων.

Στο ερώτημα, ποιον θα επιλέγατε για πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, ο Αντώνης Σαμαράς λαμβάνει 44,6%, η Ντόρα Μπακογιάννη 27,8% και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης 17,8%. Στην ίδια ερώτηση, οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας απάντησαν σε ποσοστό 42,6% ότι θα επέλεγαν Αντώνη Σαμαρά, σε ποσοστό 39,7% τη Ντόρα Μπακογιάννη και σε ποσοστό 14,6% τον Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Σε ενδεχόμενο δεύτερου γύρου, μεταξύ των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας, ο Αντώνης Σαμαράς προηγείται με 49% έναντι 46,4% της Ντόρας Μπακογιάννη.

Εξάλλου, σε ενδεχόμενο δεύτερου γύρου, μεταξύ των ψηφοφόρων του κόμματος, που δηλώνουν ότι θα πάνε οπωσδήποτε να ψηφίσουν, η Ντόρα Μπακογιάννη προηγείται οριακά με 50% έναντι 49,2% του Αντώνη Σαμαρά.

Στο ερώτημα, ποια είναι σημαντικότερη στήριξη, του Δημήτρη Αβραμόπουλου στον Αντώνη Σαμαρά ή του Άρη Σπηλιωτόπουλου στη Ντόρα Μπακογιάννη, η στήριξη Αβραμόπουλου συγκεντρώνει ποσοστό 61% έναντι 23% του Άρη Σπηλιωτόπουλου.

Στο ίδιο ερώτημα, οι ψηφοφόροι της ΝΔ απάντησαν σε ποσοστό 52% ότι σημαντικότερη είναι η στήριξη του Δημήτρη Αβραμόπουλου στον Αντώνη Σαμαρά ενώ σε ποσοστό 36% έκριναν ότι σημαντικότερη είναι η στήριξη του Άρη Σπηλιωτόπουλου στη Ντόρα Μπακογιάννη.

Πηγή: Ρεσπέντζα

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΕΛΟΣ !!!
ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ !!!
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ...AND THE GAME IS OVER!!!

Ανώνυμος είπε...

Κυριακή κοντή γιορτή, να το συζητήσουμε στις 30 11 2009.
O Aντώνης Σαμαράς θα είναι ο Νικητής.

Ανώνυμος είπε...

Η Ντορα ειναι η μονη που μπορει να εγγυηθει την ενοτητα του κομματος και την αναγέννηση της Νεας Δημοκρατίας!
Ντόρα Ξεκάθαρα!!

Unknown είπε...

Οι αριθμοί των συγκεντρώσεων δείχνουν την αλήθεια και όχι οι δημοσκοπήσεις...Και η αλήθεια είναι ότι στις συγκεντρώσεις της Ντόρας γίνεται χαμός! Από κόσμο που τη στηρίζει γιάτι οι νεοδημοκράτες ξέρουν: πως την επόμενη μέρα μόνο η Ντόρα μπορεί να ξαναφέρει την κεντροδεξιά στην εξουσία!

Ανώνυμος είπε...

Σε 10 μέρες θα φανεί ότι η Ντόρα είναι η μόνη που μας παρουσίασε θέσεις και απόψεις για το άυριο της ΝΔ. Ο Σαμαράς ξέπεσε σε επικοινωνιακά trick με τον Αβραμόπουλο και κενά λόγια. Ποιός θέλει ένα μικρό κόμμα της δεξιάς?

Ανώνυμος είπε...

Μετά τον Άρη Σπηλιωτόπουλο ακολούθησε και ο Γιάννης Οικονόμου ως εκπρόσωπος τύπου. Η κα Μπακογιάννη δείχνει ότι επενδύει στους νέους ανθρώπους που μπορούν να φέρουν φρεσκάδα στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Τέρμα πια με τα ξεπερασμένα υλικά. Ανοιχτό κόμμα σε ολόκληρη την κοινωνία για να μπορέσουμε να επανακάμψουμε σύντομα. Η χώρα χρειάζεται ισχυρή αντιπολίτευση από την επομένη της εκλογής με αρχηγό που θα οδηγήσει το κόμμα και σε συζήτηση για τα αίτια της ήττας αλλά ταυτόχρονα και σε δρόμο επιστροφής στην εξουσία. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κλειστούμε στο καβούκι μας προκειμένου να βρούμε το ιδεολογικό μας στίγμα. Η ιδεολογία μας δεν άλλαξε παρά μόνο αυτοί που την εκπροσωπούσαν. Πάμε γερά με Ντόρα για μία νέα ηγετική ομάδα που θα βγάλουν την Νέα Δημοκρατία μπροστά.

Ανώνυμος είπε...

O Bουλευτής Χαλκιδικής Γιώργος Βαγιωνας, έχει δηλώσει, ανήκω στη Λαική Δεξιά και στηρίζω την νεοφιλελεύθερη Θεοδώρα Μπακογιάννη!!!!!!! Φταίει το πολύ ρακί? Φταίνε τα γηρατειά? Η απλά πατάει σε δυο βάρκες?