Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

Πόλεμος "Ντορικών" στις Σέρρες


Στα «δύο» έχουν χωριστεί οι υποστηρικτές της υποψηφιότητας της Ντόρας Μπακογιάννη στις Σέρρες, με Πέπυ Μπουτάκογλου από τη μία και Θωμά Σερέτη και Γιώργο Μπαντοτάκη από την άλλη, να διασταυρώνουν παρασκηνιακά τα ξίφη τους. Μοναδικός στόχος τους, να εμφανιστούν ως κύριοι εκφραστές του «στρατοπέδου» της Ντόρας Μπακογιάννη στο νομό των «Καραμανλήδων».

Η «κόντρα» ανάμεσα στις δύο ομάδες, φάνηκε ξεκάθαρα την Κυριακή (25/10) στη Θεσσαλονίκη, στη συγκέντρωση στελεχών της Ν.Δ. στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς», όπου η κυρία Μπακογιάννη παρουσίασε τις προτάσεις της για τις αλλαγές που επιδιώκει στο κόμμα εφόσον εκλέγει στην ηγεσία.

Η ομάδα Μπουτάκογλου, αρνήθηκε να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τους υπόλοιπους της ομάδας Σερέτη – Μπαντοντάκη που ήταν και περισσότεροι, προκειμένου να εμφανιστούν ενιαία οι Σερραίοι υποστηρικτές της Ντόρας Μπακογιάννη. Αποτέλεσμα να υπάρξει δυσφορία από στενούς συνεργάτες της κυρίας Μπακογιάνη, όπως του Δημήτρη Ζαφειριάδη.

Η ίδια κόντρα υπήρξε πριν από δύο εβδομάδες, όταν ξεκίνησε η διαδικασία συγκέντρωσης υπογραφών υποστήριξης της υποψηφιότητας της Ντόρας Μπακογιάννη για την προεδρεία του κόμματος και στις Σέρρες. Εκπρόσωποι των δύο ομάδων, προσέγγιζαν τοπικά στελέχη του κόμματος λέγοντας τους να υπογράψουν τη δική τους λίστα υπογραφών και όχι της «αντίπαλης» ομάδας.

«Στόχος της είναι να γίνει πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε και να καταστεί εκπρόσωπος της Ντόρας στις Σέρρες» λέει για την Πέπυ Μπουτάκογλου, τοπικό στέλεχος της Ν.Δ που κινείται στην ομάδα Σερέτη – Μπαντοτάκη. «Ο κ.Μπαντοτάκης παζαρεύει μια θέση στη Ρηγίλλης και το «χρίσμα» του κόμματος στον δήμο Ηράκλειας στις επόμενες δημοτικές εκλογές» δήλωσε από την πλευρά του στο infoserres.gr, μέλος της ΝΟ.Δ.Ε που βρίσκεται δίπλα στην Πέπυ Μπουτάκογλου.

Πηγή: InfoSerres

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι γίνεται ρε παιδιά?
Όσο 'ανεβαίνει" η Ντόρα παίρνει θάρρος η ΦΕΝΙΑ και οικοιοποιείται ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΡΟΜΟ ; Πάτε να δείτε την πλακόστρωση της ασφάαλτου!

Ανώνυμος είπε...

η ντοράκλα χαζο-χαμογελάει όπως οι γιαχωβάδες που μοιράζουν την σκοπιά στις άκρες των πεζοδρομίων