Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

Τα «άκουσαν» στα Μάλγαρα


Εξήντα περίπου οπαδοί του Ηρακλή περίμεναν στα Μάλγαρα το πούλμαν της αποστολής των κυανόλευκων το βράδυ της Κυριακής (25/10), μετά τα μεσάνυχτα, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την τέταρτη συνεχόμενη ήττα στη Λιβαδειά.

Οι οπαδοί αποδοκίμασαν παίκτες και προπονητή, εξέφρασαν τα παράπονά τους για την εμφάνιση αλλά και για το ένα ακόμα αρνητικό αποτέλεσμα, προσπαθώντας να στείλουν το δικό τους μήνυμα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Το πούλμαν της αποστολής το σταμάτησε ένας οπαδός του Ηρακλή που φορούσε φωσφοριζέ διακριτικό. Αφού το πούλμαν σταμάτησε, στη συνέχεια, εμφανίστηκαν και οι υπόλοιποι οπαδοί της ομάδας.

Ζήτησαν από τα μέλη της αποστολής να κατεβούν κάτω, κάτι που έγινε και στη συνέχεια τους εξέφρασαν τα παράπονά τους (κάποιες φορές και σε έντονο ύφος, χωρίς πάντως η κατάσταση να ξεφύγει), ζητώντας (όπως είναι λογικό) σε επιτακτικό τόνο να αλλάξουν τα πράγματα στη συνέχεια, με αρχή το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καυτανζόγλειο την επόμενη αγωνιστική και να έρθουν νίκες.

Πηγή: BlueArena

Δεν υπάρχουν σχόλια: