Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2009

Θεσσαλονίκη - Με άστατο καιρό η έξοδος των ψηφοφόρων


Με άστατο καιρό ολοκληρώνεται σήμερα η έξοδος των ετεροδημοτών από τη Θεσσαλονίκη προς τις περιοχές, όπου ασκούν το εκλογικό τους δικαίωμα. Στις περισσότερες περιοχές της Μακεδονίας επικρατεί συννεφιά, ενώ κατά διαστήματα βρέχει.

Αυξημένη, αλλά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, είναι η κίνηση στα διόδια των Μαλγάρων, στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Αθήνας. Από χθες το μεσημέρι έως και τις 6 το πρωί σήμερα, πέρασαν από τα διόδια συνολικά 44.000 οχήματα (24.000 αυτοκίνητα στο ρεύμα εξόδου προς Κατερίνη και 20.000 οχήματα στο ρεύμα εισόδου προς Θεσσαλονίκη).

Ελεύθερη, εξάλλου, θα είναι έως τις 6 το πρωί της Δευτέρας, η διέλευση των αυτοκινήτων από τα διόδια των Μαλγάρων. Αυξημένη είναι η κίνηση και στον υπεραστικό σταθμό ΚΤΕΛ «Μακεδονία» Θεσσαλονίκης, όπου παρατηρείται πληρότητα 100%. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ, Χρήστο Λιούπα, σήμερα - εκτός από τα προγραμματισμένα - θα γίνουν και 60 έκτακτα δρομολόγια, για την εξυπηρέτηση των ετεροδημοτών, οι οποίοι -με την επίδειξη της ταυτότητάς τους- θα έχουν έκπτωση 25% στο εισιτήριό τους.

Αυξημένη κίνηση παρατηρείται, τέλος, και στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» Θεσσαλονίκης, καθώς και στον ΟΣΕ.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: