Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

Συνέντευξη Ευθύμη Καρανάσιου στο Super TV


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΥΘΥΜΗ ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΥ ΣΤΟ SUPER TV

Συνέντευξη στo SUPER TV παραχώρησε ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ στη Χαλκιδική Ευθύμης Καρανάσιος. Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν και η ανάπτυξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και η ενίσχυση της αγοράς.

Ο κ.Καρανάσιος ανέφερε:

«Η κυβέρνηση στήριξε έμπρακτα τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Σε μία δύσκολη περίοδο, διασφάλισε την συνέχιση της λειτουργίας χιλιάδων μικρομεσαίων επιχειρήσεων, που είναι η ραχοκοκαλιά της Εθνικής Οικονομίας, ώστε να επιτύχει την όσο πιο δυνατή ομαλή λειτουργία της αγοράς.

Σε σχέση με το 2004, σήμερα μια μικρομεσαία επιχείρηση πληρώνει πολύ λιγότερους φόρους (μειώθηκαν κατά 10% οι φορολογικοί συντελεστές), παίρνει με το νέο αναπτυξιακό νόμο ενισχύσεις που φτάνουν έως και το 60% της επένδυσης (είναι ο πιο προωθημένος νόμος που εφαρμόστηκε ποτέ), έχει κατά 15% αυξημένη χρηματοδότηση από τα Κοινοτικά Προγράμματα.

Επιπλέον έχει στη διάθεσή του νέες Τεχνολογίες με τη συνδρομή της Πολιτείας από την διάδοση της ευρυζωνικότητας μέχρι την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού για νέους επαγγελματίες.

Η κυβέρνηση απέδειξε από την πρώτη στιγμή -στην πράξη και όχι στα λόγια- ότι ασκεί οικονομική πολιτική με επίκεντρο τις οικονομικές ανάγκες τόσο των μικρομεσαίων επιχειρηματιών και των εργαζομένων τους, όσο και στο σύνολο της κοινωνίας.

Η ακατάσχετη παροχολογία του ΠΑΣΟΚ θα οδηγήσει χωρίς αμφιβολία σε ένα και μοναδικό δραματικό αποτέλεσμα: ανεξέλεγκτο δανεισμό της χώρας και εκτίναξη του δημόσιου χρέους. Με βαρύτατες συνέπειες για τη χώρα. Με τελικό θύμα τους πολίτες, τις επιχειρήσεις, το παραγωγικό δυναμικό της χώρας.

Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει σχέδιο. Υπόσχεται τα πάντα στους πάντες. Την μόνη υπόσχεση που θα τηρήσει, αν εκλεγεί, είναι ότι θα μας φορτώσει με χρέη. Θα αυξήσει το δημόσιο δανεισμό, θα υπερφορολογήσει τις επιχειρήσεις, θα μειώσει την ανταγωνιστικότητα της Ελληνικής οικονομίας. Θα οδηγήσει τις μεγάλες επιχειρήσεις στην έξοδο από τη χώρα και τις μικρομεσαίες στο λουκέτο.



Η Ελλάδα χρειάζεται υπεύθυνα χέρια στο τιμόνι».

Ο Ευθύμης Καρανάσιος απευθυνόμενος στους Χαλκιδικιώτες είπε:

«Απευθύνομαι σε όλους τους Χαλκιδικιώτες και τους προκαλώ να ρωτήσουν για τον Ευθύμη Καρανάσιο. Συμμετέχω στις εκλογές αυτές γιατί πιστεύω στη γενιά μου και στις δυνατότητες της.

Είναι η ώρα, που όλοι οι Χαλκιδικιώτες θέλουν νέους ανθρώπους από τον τόπο αυτό, στη μάχη της κεντρικής πολιτικής σκηνής.

Συμμετέχω και ζητώ την ψήφο σας, γιατί πιστεύω στην Χαλκιδική και τους πολίτες της. Γιατί πιστεύω σε μια ανοιχτή και διαφανή λειτουργία της πολιτικής.

Σε μια νέα σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ της πολιτικής και των πολιτών. Συμμετέχω γιατί έχω διάθεση και απόθεμα ενέργειας.

Όταν φτάσετε μπροστά στην κάλπη θυμηθείτε ότι αυτός ο τόπος μπορεί να πάει ένα βήμα μπροστά με νέους και ικανούς ανθρώπους. Σήμερα η Χαλκιδική μας χρειάζεται νέους πολιτικούς, με όρεξη για δουλειά, με φρέσκιες ιδέες, με αντοχές στα δύσκολα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: