Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Αγγέλα Γερμαλίδου


Η Αγγέλα Γερμαλίδου, είναι υποψήφια βουλευτής με το ΛΑ.Ο.Σ. στην Α' Περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Ο ΛΑ.Ο.Σ. στις προηγούμενες εκλογές είχε βγάλει έναν βουλευτή. Ουσιαστικά είχε εκλεγεί η Αγγέλα Γερμαλίδου αλλά έχασε την βουλευτική έδρα, γιατί κράτησε την έδρα ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Στις προηγούμενες εκλογές είχε πάρει 4,928 ψήφους και είχε δηλώσει στην εφημερίδα Μακεδονία στις 18/9/2007 ότι το ΛΑ.Ο.Σ. δεν είναι ακροδεξιό κόμμα. "Αυτές οι ταμπέλες δεν μας ταιριάζουν και έρχονται από άλλες εποχές. Εμείς είμαστε ένα ριζοσπαστικό δημοκρατικό προοδευτικό κόμμα" είπε.

Να το θυμηθείτε ότι θα έρθει και πάλι πρώτη και θα εκλεγεί με διαφορά (μεγάλου) στήθους.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εκτος απο μεγάλο στηθος εχει και μεγαλη περιφερεια. ομως η Θεσσαλονικη προτιμαει τις κουκλαρες.
Κυριακιδου Τανυα-δαγκωτο. Ειναι εξυπνη, συγχρονη, μορφωμενη και καρακουκλαρα.Θα βαλει τα γυαλια στους Αθηναιους.

georgakis είπε...

Η Αγγέλα είναι ένα πολύ αξιόλογο άτομο.Ένα άτομο απο το οποίο κάποιος θα έβγαινε σίγουρα κερδισμένος αν είχε την τύχη να την γνωρίσει.Πώς να ξεχάσω όταν το 2001-02, όταν όλος ο κόσμος έτρεχε σαν τρελός για να αποκτήσει χρήμα και να το επενδύσει σε υλιστικές απολαύσεις, αυτή οργάνωνε στο βιβλιοπωλείο της φιλοσοφικές βραδιές πάνω στους προσωκρατικούς,στον Πλάτωνα και τόσους άλλους.Ακόμα θυμάμαι τα λόγια της΄΄σ αυτόν τον κόσμο δέν ήρθαμε για να περνάμε καλά,αλλά για να μάθουμε με την σκληρότητα αυτά που κάποτε δέν μπορέσαμε να μάθουμε με την καλοσύνη.
Αγαπητή μου ΕΛΛΗΝΙΔΑ σου εύχομαι καλή τύχη στις επερχόμενες εκλογές.
ΚΥΚΛΟΥ ΛΗΞΑΙ