Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Σαρώνει η διαδικτυακή απιστία


Οι περισσότεροι χρήστες του ίντερνετ που επιδίδονται σε διαδικτυακό σεξ, είναι
παντρεμένοι σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του Πανεπιστημίου Σουίνμπερν (Swinburne) της Μελβούρνης.

Στην έρευνα πήραν μέρος 1.325 χρήστες και των δύο φύλων, οι οποίοι επισκέπτονταν πορνογραφικές ιστοσελίδες είτε για να κατεβάσουν ερωτικές εικόνες είτε για να μιλήσουν με άλλα άτομα που αναζητούσαν σεξουαλική συντροφιά ή χρησιμοποιούσαν διαδικτυακές κάμερες για να επιδοθούν σε ερωτικές πράξεις.

Σύμφωνα με το πόρισμα της έρευνας, το 55% αυτών που επιδίδονταν σε διαδικτυακό σεξ ήταν παντρεμένοι. Μάλιστα, πολλοί από αυτούς που απατούσαν τους συντρόφους στο διαδίκτυο ξόδευαν ακόμα και 10 ώρες ψάχνοντας ή "παίζοντας" με τον διαδικτυακό τους ερωτικό σύντροφο.

Ο κ. Σκουίρελ αναφέρει ότι οι άπιστοι είναι, ως επί το πλείστον, μορφωμένοι άνδρες, ηλικίας γύρω στα 41. Οι άνδρες είναι αυτοί που προτιμούν να κατεβάζουν πορνογραφικό υλικό, ενώ οι γυναίκες καταφεύγουν στα δωμάτια συζήτησης, επιλέγοντας περισσότερη συμμετοχή από τον συνομιλητή τους στην ερωτική πράξη.

Ως κύριο λόγο της αύξησης του φαινομένου της διαδικτυακής απιστίας ο κ. Σκουίρελ αναφέρει το ότι οι χρήστες νιώθουν πιο άνετα να μιλήσουν για τις σεξουαλικές τους φαντασιώσεις και να τις ζήσουν μέσα από την ασφάλεια που τους παρέχει το σπίτι τους.

Πηγή: Ημερησία

2 σχόλια:

blogakias είπε...

Και μιας και ο λογος για σεξ, δειτε τι παθαν οι σοσιαλιστες στη Γερμανια...http://ta-anilia.blogspot.com/

blogakias είπε...

Sorry! Λαθος copy/paste...

http://blogakias-diadromes.blogspot.com/2009/09/blog-post_4837.html