Κυριακή 9 Αυγούστου 2009

Γιάννης Μανώλης: Μας υποχρέωναν να αθωώσουμε βουλευτές


Το γάντι στον πρωθυπουργό ρίχνει ο Γιάννης Μανώλης και θέτει θέμα ηγεσίας αν η ΝΔ χάσει τις εκλογές

Τη στιγμή που η κυβέρνηση προετοιμάζει τη φθινοπωρινή της επίθεση με σκοπό να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα νέο χτύπημα εκ των έσω από τον βουλευτή της, Γιάννη Μανώλη αιφνιδιάζει και προκαλεί τριγμούς στα θεμέλια του Μαξίμου.

"Μας υποχρέωσαν να αθωώσουμε βουλευτές" καταγγέλλει μέσα από τη συνέντευξή στο "Πρώτο Θέμα της Κυριακής" ο βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Μανώλης, και θέτει θέμα ηγεσίας αν η ΝΔ χάσει τις εκλογές.

Ο βουλευτής Αργολίδας κάνοντας ένα βήμα πιο πέρα χαρακτηρίζει τον Ευάγγελο Αντώναρο επικίνδυνο για τη συνοχή του κόμματος, ενώ για πιθανή του εκδίωξη πετάει το μπαλάκι και απαντά "το φύγε ή ρίξε μας να το πουν σε όσους κατηγορούνται για σκάνδαλα", "δεν μπορεί να με διώξει κανένας από την παράταξη και δεν θα με διώξει".

Αμεση ήταν η αντίδραση του ΠΑΣΟΚ. Ο εκπρόσωπος Τύπου, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, σχολίασε πως είναι προφανές ότι προκύπτει μείζον θέμα ηθικής και πολιτικής τάξης για τον κ. Καραμανλή προσωπικά, αλλά και για τους επιτελείς του.

Είναι, επίσης, προφανές ότι επιβεβαιώνονται πλήρως οι καταγγελίες μας για επιχείρηση συγκάλυψης των ευθυνών όσων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας εμπλέκονται σε σκάνδαλα.

Η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός προσωπικά είναι απολύτως έκθετοι.

Πηγή: Ημερησία

Φοβού τους Δαναούς...

Δεν υπάρχουν σχόλια: