Κυριακή 19 Ιουλίου 2009

Τελικά το " κανό " ...βρέθηκε;


Το είχαμε γράψει στις 3 Ιουλίου ότι το Λιμενικό έψαχνε για 4 ώρες τον Γιώργο Παπανδρέου! (εδώ)

Και μάλιστα ότι είχε ενημερωθεί και ο Πρωθυπουργός..!

Το επαναφέραμε στις 14 Ιουλίου ότι δεν τον αναγνώρισε... ούτε ο ψαράς..! (εδώ)

Επίσης το Antinews έγραψε την προηγούμενη Κυριακή για την περιπέτεια του Γιωργάκη, ότι δηλαδή χάθηκε με το κανό και ότι δεν τον πίστεύε ο ψαράς, όταν τον βρήκε, ότι είναι ο....Γιώργος Παπανδρέου! Δηλαδή ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Μάλιστα η εφημερίδα το ΠΑΡΟΝ είχε εκτενές ρεπορτάζ.

Στην αρχή, όταν είχαμε την πληροφόρηση στις 3 Ιουλίου, νομίσαμε ότι είναι ένα αστείο...και το παίξαμε και εμείς ...χαλαρά. Ότι δηλαδή ήταν ένα συμβάν στην προσωπική ζωή του... Γιωργάκη μας.

Οι αντιδράσεις όμως που ακολούθησαν και κυρίως η επιμονή του ΠΑΣΟΚ να το διαψεύδει ανεπισήμως αλλά όχι επισήμως δημιουργούν άλλες εντυπώσεις.

Στο θέμα επανέρχεται σήμερα το ΠΑΡΟΝ και γράφει με τίτλο: “Όλοι είχαν λόγους να κρύψουν το ναυάγιο με το κανό”


Μερικά ερωτήματα

Δεν περιµέναµε ο κ. Παπανδρέου να επιβεβαιώσει την αποκάλυψή µαs για την περιπέτεια που είχε µε το κανό.

Γιατί αν στην ερώτηση που του έκα­νε ο Βασίλης Μούρτηs δήλωνε ότι όντωs το περιστατικό συ­νέβη, τότε θα ήταν εκτεθειµένος ότι το απέκρυψε. Και θα έπρεπε να εξηγήσει το γιατί δεν το είπε. Και ενδεχο­µένως να ακολουθούσε η ερώτηση αν και άλλα πράγµατα έχουν αποκρυβεί.

Ούτε βέβαια µπορούσε το υπουρ­γείο Εµπορικήs Ναυτιλίαs να δηλώσει ότι ναυάγησε ο Γιώργοs µε το κανό, γιατί αυτόματα θα κατηγορείτο ότι κά­λυψε και προστάτευσε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, αποκρύπτονταs την περι­πέτεια που είχε.

Είχαν λόγους λοιπόν να µην πουν την αλήθεια για το κανό …

Το «ΠΑΡΟΝ» πάντωs επιµένει ότι αυτά που γράψαµε συνέβησαν. Και δεν επικαλούμαστε αναφορέs που εί­χαν γίνει σε µπλογκ, αλλά και σε άλλη εφηµερίδα που ο κ. Παπανδρέου και ο εκπρόσωπόs του κ. Παπακωνσταντί­νου δεν διέψευσαν.

Και µόνο το γεγονόs ότι αντέδρασε τόσο έντονα είναι σαφέστατη ένδειξη ότι αντιµετώπισε πρόβληµα µε το κα­νό ο Γιώργοs. Έφθασε μάλιστα ο κ. Παπακωνσταντίνου στο σηµείο να παίρνει συντάκτεs που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΠΑΣΟΚ και να τους λέει να χτυπήσουν το «ΠΑΡΟΝ».

Εµείs πάντωs θα θέσουµε κάποια ερωτήµατα κι αν θέλουν µαs απα­ντούν:

1. Πήγε ο Γιώργοs βόλτα µε το κα­νό φεύγονταs από Μαραθώνα; Κι αν ναι, ποια µέρα;

2. Ποιος του «προµηθεύει» το κα­νό; Πρόκειται για φίλο του Βαλλιανάτου. Και εκτόs από το κανό ασχολείται και µε άλλεs δραστηριότητεs στο επι­τελείο του κ. Παπανδρέου;

3. Βούλιαξε ή όχι το κανό και βγήκε κολυµπώνταs;

4. Στον Σχινιά ποιος τον μετέφερε; Και εκεί έψαχνε για το αυτοκίνητό του; Αυτά για σήµερα …

5. Γιατί τον προστατεύει σαν τα...μάτια της η Κυβέρνηση; Τον χρειάζεται τόσο πολύ; Τον θεωρεί πολιτικά...ακίνδυνο;

6. Μήπως για αυτό το γεγονός παραιτήθηκε ο ...Κοραντής από την Ε.Υ.Π.;

Πηγή: Ε.Μ.ΠΡΟ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: