Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

Ατμόσφαιρα ντέρμπι από φίλους του ΠΑΟΚ στην Τούμπα



«Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα στη ζωή μου», ήταν τα λόγια του Μπρούνο Τσιρίλο. «Ο κόσμος για μια ακόμη φορά μας εξέπληξε», ήταν η δήλωση του Φερνάντο Σάντος. Όσον αφορά τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, παρακολουθούσαν με ανοικτό το στόμα τα όσα συνέβαιναν στις κερκίδες της Τούμπας κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο για την πρώτη προπόνηση της ομάδας, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η ατμόσφαιρα χθες το απόγευμα στο γήπεδο του «Δικεφάλου» θύμιζε κάτι από ντέρμπι, με περισσότερους από 15.000 φιλάθλους να βρίσκονται στις κερκίδες. Ο Σάντος θέλησε να αποζημιώσει τους φιλάθλους διοργανώνοντας εσωτερικό δίτερμα προκειμένου να έχουν την ευκαιρία οι φίλοι της ομάδας να δουν όλους τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, νέους και παλιούς να αγωνίζονται στην πρώτη επίσημη προπόνηση της ομάδας.

«Ο κόσμος συνεχίζει να μας εκπλήσσει και εμείς θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε ακόμη πιο δυνατοί στο πρωτάθλημα, ώστε να τους αποζημιώσουμε για τη στήριξή τους, αφού τους αξίζει», δήλωσε ο Φερνάντο Σάντος, ενώ όσον αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, είπε: «Δεν έχουν ολοκληρωθεί όλες οι μεταγραφικές κινήσεις, όμως βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Τώρα χρειάζεται δουλειά από όλους μας για να παρουσιάσουμε ένα καλό σύνολο».

Ο Θόδωρος Ζαγοράκης παρακολούθησε την προπόνηση από τα VΙΡ και κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο μόνον για περίπου δέκα λεπτά, για να αποθεωθεί από τον κόσμο, ενώ ο Βασίλης Γκαγκάτσης, για την παρουσία του οποίου στην ομάδα αντιδρά μεγάλο μέρος των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, δεν εμφανίστηκε καθόλου.

Όσον αφορά τους Βιερίνια και Σαβίνι, δεν υπήρξε χθες κάποια εξέλιξη, όμως η απόκτησή τους θεωρείται δεδομένη σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ.

Πηγή: Τα Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια: