Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009

Φεστιβάλ 7/8 στη Μεγάλη Παναγία Χαλκιδικής

Τα επτα / ογδοα, ιδεα μιας παρεας, ελαβε χωρα για πρωτη φορα το καλοκαιρι του '08 στη Μεγαλη Παναγια Χαλκιδικης, στα πλαισια του Πολιτιστικου Αυγουστου του Δημου, με ιδιαιτερο μερακι για τη ηλεκτρονικη μουσικη και σε συνδυασμο την ομορφη φυση. Μουσικη και εικονα ειναι το συνθημα μας! Ξεκινησαμε με οραμα για το μελλον ανεβαζοντας τον πηχη καθε χρονο και ψηλοτερα, δημιουργωντας κατι σαν "θεσμο".

Τον Αυγουστο του '08 αρχισε ενα νεο στοιχημα για τη γυρω περιοχη και γενικοτερα σε ολοκληρη τη Χαλκιδικη μιας και το μουσικο του κομματι ειναι καπως ιδιαιτερο με "πειραματικους" ηχους και συγκεκριμενα σε ρυθμους dub, electronica και techno. Τα παιδια της ομαδας φροντισανε να κανουν αυτη τη ζεστη βραδια της 7ης Αυγουστου να μοιαζει μαγικη και περα μα περα ηλεκτρισμενη!

Τα πολλα ντεσιμπελ, τα οπτικα εφε και η επιβραβευση-στηριξη του κοσμου ηταν η αρχη της επιτυχιας, που με ιδιαιτερο ζηλο και χαρα δουλεψανε ολοι αψογα γι αυτη την ομορφη νυχτα.. Φετος, το επιπεδο ανεβαινει με σαφως μεγαλυτερο κινητρο για ενα αναβαθμιζμενο επτα / ογδοα, προσθετοντας αλλη μια μερα σαυτη τη γιορτη της Χαλκιδικης.

Τα ηδη κλεισμενα ονοματα απο Σλοβενια, Γερμανια, Ολλανδια, Ιταλια και Ελληνικες μπαντες ερχονται να δωσουν μεγαλυτερο κυρος στο φεστιβαλ παιρνωντας σε αλλη διασταση! Το στυλ της πρωτης μερας θα ειναι μουσικα αρκετα ηλεκτρονικο και τη δευτερη θα κινηθει σε πιο "φιλικους" ρυθμους, ακουσματα οπως η dub και η reggae..!

Line up:

Παρασκευή 7 Αυγούστου: Donatto Dozzy [dj set / IT], Peter Van Hoesen [dj set / BE], Octex [live audio/visual, SI], Marco Fuerstenberg [live, DE], Stelios Koukotzilas [dj set, GR], Damcase [live, GR], Lazo [dj set, GR], Jaychromatic [dj set, GR].

Σάββατο 8 Αυγούστου: RSR & Siraistak [dj set, GR], The Shooz & Emdy [live, GR], Radical Gee and the Moving Target [live, GR], Kako Synapantima Band [live, GR], Bubasvabe [live, GR], Underwaterchess [live, GR], Venn's Diagrams [dj set, GR].

Πηγή: MIC

Δεν υπάρχουν σχόλια: