Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

O “εντιμότατος” Χρήστος Πάχτας ξαναχτυπά!



“Παρέμβαση” στα ΜΜΕ Χαλκιδικής έκανε στις 3 Ιουνίου ο τέως Υφυπουργός και τέως “Χαλκιδικάρχης” Χρήστος Πάχτας, με την οποία καταγγέλει τον βουλευτή Χαλκιδικής του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Δριβελέγκα ως “συκοφάντη, λασπολόγο, υπονομευτή της αναπτυξιακής πορείας της Χαλκιδικής, στρεφόμενο κατά των εργαζομένων και της τοπικής κοινωνίας”. Τον χαρακτήρισε, ούτε λίγο ούτε πολύ, “χασάπη που βάζει στην κρεατομηχανή και τα ιερά συμφέροντα μιας περιοχής”!

Στην ανακοίνωση του, ο κ. Πάχτας προτρέπει τον κ. Δριβελέγκα και “την όποια παρέα του” να “πούνε ανοιχτά ότι ο επενδυτής πρέπει να φύγει από τη Χαλκιδική, γιατί δεν θέλουμε τέτοιου είδους επενδύσεις στον τόπο μας, ούτε Μεταλλεία, ούτε Περιοχές Ολοκληρωμένης Τουριστικής Ανάπτυξης…”.

Το “Παρατηρητήριο” δεν έχει κανένα λόγο να αναμιχθεί στις εσωτερικές διαμάχες κανενός κόμματος. Όμως το θράσος του κ. Πάχτα να μιλά για τα μεταλλεία, τη στιγμή που οι δικές του ενέργειες έχουν οδηγήσει την περιοχή στο μαρασμό και τη χώρα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, δεν μπορεί να μείνει αναπάντητο. H συνέχεια...

Μαρία Καδόγλου

Παρατηρητήριο Μεταλλευτικών Δραστηριοτήτων
http://antigoldgreece.wordpress.com
www.antigold.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: