Σάββατο 13 Ιουνίου 2009

Πιερία: face book party της πλάκας!



Κύριε πολιτευτή της ΝΔ περάσαμε μια βόλτα χτες από το πολυδιαφημισμένο face book party σου, αλλά... μάπα το καρπούζι. Δεν καταλάβαμε ακριβώς τι το διαφορετικό είχε αυτό το πάρτι, από μια οποιαδήποτε άλλη συνηθισμένη βραδιά στο μαγαζί της Παραλίας.

Εκτός αυτού εγώ και οι φίλοι μου 6 ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ, είχαμε την εντύπωση ότι ήταν δωρεάν τα ποτά, αφού κάποιος πολιτευτής καλεί σε πάρτι υποθέσαμε πως θα κερνάει κιόλας, αλλά μείναμε έκπληκτοι, όταν μας "τσίμπησαν" στην είσοδο και αναγκαστήκαμε να καταβάλλουμε τον οβολό μας. Δεν είναι το τίμημα, αλλά η κοροϊδία που μας ξένισε.

Μάλλον πολιτική ζημιά σου έκανε αυτό το πάρτι κύριε πολιτευτή. Εμείς πάντως φύγαμε δυσαρεστημένοι.

6 δυσαρεστημένοι ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ

Πηγή: Πιέριοι

Φαίνεται ότι δεν το έλαβαν καθόλου το μήνυμα οι Νεοδημοκράτες πολιτικοί. Συνέβη βέβαια στην γειτονική μας Πιερία, αλλά δείχνει μια νοοτροπία.

Και χορηγίες υπήρχαν για αυτό το πάρτυ και λεφτά πήραν από τους ΟΝΝΕΔίτες και αυτός ο κύριος θα έχει μούτρα να πολιτευτεί και να ζητήσει και την ψήφο τους.


Φυσικά θα πάρει τα ...άρια τους. Όπως και πολλοί ακόμα... τον πούλο, τον πούλο που έλεγαν και τα παπαγαλάκια της εναλλακτικής διαφήμισης...

Δεν υπάρχουν σχόλια: