Σάββατο 6 Ιουνίου 2009

ΕΚΤΑΚΤΑ ΜΕΤΡΑ Επί ποδός η Τροχαία για το τριήμερο

Έκτακτα μέτρα έλαβε από χθες η Τροχαία για την έξοδο του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος, που συνδυάζεται με τις ευρωεκλογές. Το μεγαλύτερο μέρος της αστυνομικής δύναμης της Τροχαίας Θεσσαλονίκης θα βρίσκεται στις βασικές εξόδους της πόλης, ενώ ήδη από χθες βράδυ παρατηρήθηκαν τα πρώτα προβλήματα στο δρόμο προς τη Χαλκιδική.

“Περιπολικά θα κινούνται διαρκώς στο εθνικό δίκτυο και τροχονόμοι θα βρίσκονται σε καίριες διασταυρώσεις στις εξόδους της πόλης, ενώ θα επεμβαίνουν σε περιπτώσεις που παρατηρείται μποτιλιάρισμα”, τόνισε στη “Μ” ο διευθυντής Τροχαίας Θεσσαλονίκης ταξίαρχος Κωνσταντίνος Μπλετσογιάννης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα μέτρα που άρχισαν να εφαρμόζονται από χθες το μεσημέρι, το κύριο βάρος δίνεται στην έξοδο προς τη Χαλκιδική και ειδικά στην εθνική Νέων Μουδανιών και στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Αθήνας. Παράλληλα μέτρα λήφθηκαν στην έξοδο προς Σέρρες και Καβάλα στο Δερβένι, στην παλιά εθνική προς Βέροια, στη Χαλκηδόνα, αλλά και στην παλιά εθνική προς Καβάλα.

Από χθες εφαρμόστηκε η απαγόρευση στην κυκλοφορία των φορτηγών αυτοκινήτων. Συγκεκριμένα από τις 3 το απόγευμα μέχρι τις 10 το βράδυ απαγορεύτηκε η κυκλοφορία τους στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών από τη Θέρμη έως το Λάκκωμα και στην παλιά εθνική Καβάλας από το Μόδι μέχρι τον Στρυμόνα. Παρόμοιες απαγορεύσεις και μέτρα θα ισχύσουν τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος στα ρεύματα εισόδου της πόλης, για την επιστροφή εκδρομέων και ψηφοφόρων στη Θεσσαλονίκη.

Πηγή: Μακεδονία

Δεν υπάρχουν σχόλια: