Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

Μήπως θέλουνε να «έχουμε» τέτοιους «πολιτικούς»








ΡΩΜΗ Με την κατάθεση αγωγής εναντίον της ισπανικής εφημερίδας «Εl Ρais» αντέδρασε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι στη δημοσίευση πέντε φωτογραφιών οι οποίες εμφανίζουν τον ιταλό πρωθυπουργό να κάνει βόλτα με «δροσερά» νεαρά κορίτσια στη βίλα του στη Σαρδηνία, ενώ σε μία από αυτές εμφανίζονται κοπέλες να κάνουν ηλιοθεραπεία γυμνόστηθες.

«Οι φωτογραφίες αυτές είναι αθώες. Τίποτα μεμπτό δεν υπάρχει. Υπάρχει όμως παραβίαση της ιδιωτικής μου ζωής και μια σκανδαλώδης επίθεση εναντίον μου» ισχυρίστηκε ο κ. Μπερλουσκόνι.

Δείτε εδώ το φωτορεπορτάζ της El Pais

Παράλληλα άνοιξε και δεύτερο «μέτωπο» εναντίον του διεθνούς Τύπου. Κατήγγειλε τη βρετανική εφημερίδα «Τhe Τimes» για τον τρόπο με τον οποίο κάλυψε την αμφιλεγόμενη σχέση του με τη 18χρονη Νοέμι Λετίτσια και είπε ότι η κριτική που του ασκήθηκε ορμάται από την παλαιά διαμάχη του με τον ιδιοκτήτη της εφημερίδας, τον αυστραλό μεγιστάνα ΡούπερτΜέρντοκ.

«Εσείς κάνετε μπάνιο ντυμένοι με σακάκι και γραβάτα; Αυτά τα κορίτσια έκαναν μπάνιο σε τζακούζι, σε έναν ξενώνα προορισμένο αποκλειστικά για επισκέπτες» δήλωσε ο Καβαλιέρε για το δημοσίευμα της «Εl Ρais», το οποίο είχε τίτλο: «Οι φωτογραφίες που απαγόρευσε ο Μπερλουσκόνι».

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artId=271970&dt=06/06/2009

Πηγή: Ixnos

Δεν υπάρχουν σχόλια: