Τρίτη 16 Ιουνίου 2009

Η απολογία του ναυτικού για τον θάνατο του Καραδήμα



Η ώρα ήταν 3.00 μετά το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν ο 35χρονος αξιωματικός του Εμπορικού Ναυτικού Φώτης Δαλμήρας, μέσα στα κλάματα αλλά και τις κατάρες που εκστόμιζαν οι συγγενείς και οι φίλοι του αδικοχαμένου ηθοποιού Κωνσταντίνου Καραδήμα, έμπαινε στην κλούβα για να οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού. Είχαν προηγηθεί δύο και πλέον ώρες απολογίας του ενώπιον της τρίτης ανακρίτριας Πειραιά για το κακούργημα της έκθεσης σε κίνδυνο ζωής, κατά τη διάρκεια της οποίας ο 35χρονος άντρας, που για τρεις μήνες έκανε το... κορόιδο μπροστά στα όσα μυστήρια φαίνονται να συνέβησαν τα «μαύρα μεσάνυχτα» της Κυριακής 15 Μαρτίου (μέσα και έξω από το διαμέρισμά του, στην πολυκατοικία δίπλα στο Τζάνειο), έσπασε τη σιωπή του και προχώρησε σε αποκαλύψεις για τις πολύ περίεργες συνθήκες κατάληξης του ηθοποιού.

Πρέπει ωστόσο να ξεκαθαριστεί ότι οι αποκαλύψεις αντηχούν τη δική του αλήθεια για την όποια συμμετοχή του στον περίεργο θάνατο του ταλαντούχου ηθοποιού και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τα πραγματικά περιστατικά που συνέβησαν από το βράδυ του Σαββάτου 14 Μαρτίου έως και τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες της Κυριακής 15 Μαρτίου, οπότε ο Καραδήμας βρέθηκε νεκρός.

Την ίδια στιγμή η οικογένεια του αδικοχαμένου Κωνσταντίνου διαρρηγνύει τα ιμάτιά της πως ο ηθοποιός έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας και αποκαλύπτει στην «Εspresso» ότι ο νεαρός ηθοποιός ήταν αλλεργικός στη σκόνη. Επίσης κάνει λόγο για ένα περίεργο τηλεφώνημα που έκανε κάποιος το περασμένο Σάββατο στο πατρικό σπίτι του ηθοποιού, με περίεργα λεγόμενα, η βασιμότητα των οποίων θα πρέπει να διερευνηθεί από τις αρμόδιες αστυνομικές και ανακριτικές αρχές.

Η συνέχεια στην Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια: