Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

Νέα Μουδανιά Με θέατρο, μουσική και τη γιορτή της Σαρδέλας



Για άλλη μια χρονιά ο δήμος Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής πραγματοποιεί το Φεστιβάλ Θάλασσας από 4 Ιουλίου μέχρι 18 Αυγούστου.

Η αυλαία των εκδηλώσεων ανοίγει με τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου, τον οποίο θα συνοδεύσει το γνωστό συγκρότημα Emigre.

Στη συνέχεια οι διοργανωτές θέλοντας να αγκαλιάσουν το νεανικό κοινό διοργανώνουν ένα beach party στις 9 Ιουλίου στις 9 μ.μ. στην παραλία της πόλης με το σχήμα Γιάννης Κυρατσός & Friends, το συγκρότημα Vertigo και την ερμηνεύτρια Μαρία Άρνη.

Στις 11 Ιουλίου ακολουθεί “Η όπερα της πεντάρας” σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη, ενώ στις 18 Ιουλίου σειρά έχει ο Σωκράτης Μάλαμας. Οι “Χοηφόρες” από το Θεσσαλικό Θέατρο θα παρουσιαστούν στις 25 Ιουλίου και αμέσως μετά στις 29 Ιουλίου η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέων Μουδανιών “Ο Φάρος” θα συνεχίσει με το έργο “Κολόμπ” του Ζαν Ανούιγ.

Οι βαλκανικοί ήχοι θα πλημμυρίσουν το χώρο στη 1 Αυγούστου, όταν ο Γκόραν Μπρέκοβιτς θα κάνει μια αναδρομή στο σύνολο της μουσικής πορείας του στο πλαίσιο της περιοδείας του με τίτλο “Alkohol Tour 2009”.

Στις 8 Αυγούστου έρχονται οι “Συμπέθεροι από τα Τίρανα”, η κωμωδία των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα που σκηνοθετεί το γνωστό δίδυμο των συγγραφέων.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου θα παραλάβει τη σκυτάλη στις 10 Αυγούστου και ο συνθέτης Λίνος Κόκοτος στις 16 Αυγούστου μαζί με τη Δέσποινα Παγιούλα και τον Παναγιώτη Μπουσαλή.

Τέλος, στις 18 Αυγούστου το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με το έργο “Ο μάγος του Οζ” του Φρανκ Μπάουμ σε σκηνοθεσία Χάρη Ρώμα.

Οι παραστάσεις και οι συναυλίες θα παρουσιάζονται στο Αμφιθέατρο Νέων Μουδανιών.
Εξάλλου, ένα παράλληλο πρόγραμμα εκδηλώσεων στα Νέα Μουδανιά περιλαμβάνει τη “Γιορτή Πολιτισμού” του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέων Μουδανιών “Ο Φάρος”, που πραγματοποιείται από τις 5 Ιουλίου και κορυφώνεται στις 12 Ιουλίου με τη γιορτή της Σαρδέλας.

Κ.ΤΣ.

Πηγή: Μακεδονία

Δεν υπάρχουν σχόλια: