Δευτέρα 8 Ιουνίου 2009

Προς διάσπαση ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.;




Δείγματα διαλόγου μέσα στο επίσημο forum του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.:

Θέμα: Σκατά

Δημοσιεύθηκε από: Ρουφιάνος > Δευτέρα 00:29

Οι ανανεωτικοί ψήφισαν οικολόγους-πρασινους.... Και να δούμε τώρα τι θα πει ο Ριναλντι στα Κοετζάκια.... Αλλάξαμε την τακτική μας και γίναμε κ***ς και βρ**ι με τους Συνασπισμένους για την έδρα και τώρα που δεν τα πήγαμε καλά..... Να δούμε τώρα η ΚΟΕ θα θυμηθεί και πάλι την αντιπολίτευσή μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ? Μήπως θα θυμηθεί και την εναλλαγή στις θέσεις και ζητήσουν να πάει και η Σωτηρίου στο μέλλον στην Ευρωβουλή? ΧαΧαΧα Οι διεργασίες θα είναι μεγάλες και ραγδαίες....


Δημοσιεύθηκε από: καραμπάς κώστας > Δευτέρα 00:38

η εναλλαγή είναι πολύ σωστό μέτρο και οχι μονο στη βουλή και στην ευρωβουλή αλλά και στο κόμμα του συνασπισμου πχ.Κάθησες κύριε δύο θητείες ή μία στην κεντρική επιτροπή του κόμματος ή στο δσ του σωματείου της ομοσπονδίας του συνδικάτου?άντε γεια να έρθει κάποιος άλλος ,ο επόμενος πχ Η ανανεωτική πτ'ερυγα του συνασπισμού είναι η γάγγραινα όλης της αριστεράς.ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΚΑΙ Ο ΒΟΥΓΙΑΣ



Θέμα: Alavanos resign now !

Δημοσιεύθηκε από: Russel Tassakis > Κυριακή 19:56

Thanasi oso eihame campaign den milousa. Alla,distihos otan vlepw LAOS kai KKE na nikaei,tote pos ton ipostirizeis? diladi to kooma einai diko tou i diko mas? entaksi ehei hrimata o Alavanos.alla afto den enoeei oti mborei na hrisimopoioi afto to komma san na einai aftokinito tou. ego eidika eimai polli nevriazmenos me to apotelesma. kai eidika doulepsa gia to komma. LAOS den ehei mia sosti idea kai pernei 6% kai to KKE pou den ehei kamia simantiki theoria pia,na pernei 10%..aman..! hriazomaste allagi stin arhigia tou kommatos. aftos den mborei na mas paei se ethnikes ekloges. den ginete.



Θέμα: Δείτε τι καραγκιόζη βγάλαμε Ευρωβουλευτή

Δημοσιεύθηκε από: poulander > Δευτέρα 16:29

Παντως απο το να στελναμε τον Χουντη, καλυτερος ειναι και ο δημοσθενης Βεργης. Ο Συριζα εχει παραδοση στο να μαζευει τον εναν κοπανο μετα απο τον αλλο :ΤσιπραςΑλαβανος,Στρατουλης,Χουντης και δε συμμαζευεται. Ευτυχως σε ενα μεγαλο βαθμο,ο ελληνικος λαος καταλαβε τους επαγγελματιες ψευτες, αυτους που του πουλαμε ψευτικη νεολαιολαγνεια, ψευτικο κοινωνικο ανθρωπισμο,και τους εστειλε στα σπιτια τους αν και επρεπε να δωσει ακομα μικροτερο ποσοστο.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όσο κόπανοι και να είναι αυτοί, με τον δικό σας τον αρχικόπανο των αρχικοπαναίων τον Πλέύρη (τον πρεσβύτερο φυσικά) και τον Μιχαλολιάκο(καλά αν κρινόταν κάποιος από τη φωνή του, αυτός σίγουρα θα ήτασν μακράν ο πιο...) δεν συγκρίνονται!Ρε παιδιά μη προδίδεστε, κρατήστε λίγο τα προσχήματα!!!

Τα Ανήλια είπε...

Φίλε.

Μάλλον δεν κατάλαβες καλά. Αυτά τα σχόλια δεν τα έγραψε ο αρχικόπανος Πλεύρης ο πρεσβύτερος, ούτε ο Μιχαλολιάκος της Χρυσής Αυγής. Στελέχη και μέλη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. τα γράφουν.

Και ο Ψαριανός μιλάει για διάσπαση, να τον χρεώσουμε κι αυτόν στον Πλεύρη και στον Μιχαλολιάκο;

Δείξε λίγη αυτοσυγκράτηση, μην παθιάζεσαι...