Τρίτη 26 Μαΐου 2009

Αμετανόητη για το βιβλίο της Ιστορίας της ΣΤ' Δημοτικού η Μαριέττα Γιαννάκου

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ

Η κοινωνία δεν ανέχεται τα σκάνδαλα


Επιμένει για το βιβλίο της Ιστορίας και δηλώνει ότι γνωρίζει ποιοι την πολέμησαν


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Γιάννης Λ. Πολίτης



Η Μαριέττα Γιαννάκου δεν μασάει τα λόγια της. Μετά την ολική επαναφορά στην πρώτη γραμμή της Ν.Δ. είναι εμφανής η ικανοποίησή της για τη στάση που τηρούν τώρα απέναντί της η ηγεσία και τα στελέχη της Ν.Δ.

Παραμένει ωστόσο αμετακίνητη στις απόψεις της και δεν φροντίζει να στρογγυλεύει τις εκφράσεις της. Κορυφαίο παράδειγμα το βιβλίο της Ιστορίας, ένα θέμα για το οποίο δέχθηκε εσωτερικό πόλεμο με αποτέλεσμα να χάσει την έδρα στις εθνικές εκλογές. Σχεδόν δύο χρόνια αργότερα επιμένει στην άποψη ότι στις δημοκρατικές χώρες τα βιβλία γράφονται από επιστήμονες και αξιολογούνται από επιστήμονες, οι οποίοι και διορθώνουν τα λάθη και όχι με τον εκάστοτε υπουργό.

Δηλώνει ότι γνωρίζει ποιοι τη χτύπησαν στις εκλογές του 2007 και προσθέτει: «Εκτιμώ ότι ήδη το έχουν μετανιώσει». Αιχμηρή είναι όταν αναφέρεται και στα στελέχη της Ν.Δ. που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο έχουν αναμειχθεί σε σκάνδαλα ενώ δεν συμμερίζεται τα σενάρια για πρόωρες εκλογές τον Σεπτέμβριο.

Διαβάστε όλη την συνέντευξη στα Νέα


Να μην απορούν κάποιοι γιατί προηγείται το ΠΑΣΟΚ στις δημοσκοπήσεις για τις Ευρωεκλογές.

Αλήθεια τι θέση έχει το ΠΑΣΟΚ για το βιβλίο της Ρεπούση και των συνεργατών της;

Της Νέας Δημοκρατίας τις ξέρουμε, τις εκφράζει επίσημα η Μαριέττα, γι' αυτό και ο Καραμανλής την επέλεξε για επικεφαλή του ψηφοδελτίου του. Άρα συμφωνεί μαζί της.

Εσείς Νεοδημοκράτες συμφωνείτε;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

προπαγάνδα κάνετε μ αυτο το μπλόγκ???για ηληθίους μας περνάτε άντε να χαθείτε !!